Panel med mönster Regncape för barn Iris skogsälva 116 - 140

I lager 6,0 st
Hemma hos dig: på tisdag 14.05.
175 kr / st Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
st
Kod: NS-13395

Sammansättning: 100% polyester
Vikt: 65 g/m2 ± 5 %
Total storlek: 150x165 ±5cm
Tygets baksida är vit.
Tyget är OEKO-TEX Standard 100 certifierat.

1 - främre delen
2 - bakre delen
3 - huva
4 - visir
5 - frontladdad ficka
6 - legioner
7 - foder på huven
8 - ficklock
9 - ärmavdragare
10 - slinga

F - längden på den bakre delen
E1 - längd på främre delen + huvstativ
I - ärmlängd + axelrem
W - bredd

För sömnad behöver du:
runt resårband (för ärmslut) - 1,1m
kardborreband (mjuk+hård) - 0,25m
runt resårband (för huven) - 0,8m

OBS: produkten säljs som ett mönster tryckt på tyget, inte som en färdigsydd produkt.

Ett stort urval av paneler med ett mönster för en barn regncape med originalgrafik tillverkad av vattentätt ortalion. Mönster trycks direkt på tyget - bara klipp ut och sy, passar även för helt nybörjare inom sömnad. Vi har skapat ett mönster för den original "växande" regncapen. Den justerbara storleken är en av de ledande egenskaperna hos vår så kallade "växande" modell. Vi trycker panelen med mönster för designade, vattentät regncapen direkt i Takoy. Vattentätt ortalion Light är ett lätt tyg med 65g/m2 med dubbel mjölkbeläggning, tack vare vilken den har vattentäta egenskaper.
Vi har skapat paneler med regncapens mönster i 3 storleksgrupper. Varje grupp omfattar 5 storlekar. Vi kallar det en växande modell just på grund av dess flexibilitet. Regncapens ärmar kan justeras efter behov tack vare elastiska band. Glöm därför inte att ta en titt på våra storlekstabeller och innan du köper en panel, kontrollera ditt barns mått.
Eftersom utrustning till en skolbrn inte bara handlar om en regncape har vi skapat ett set som innehåller allt som inte får saknas när barn börjar skolan. Snackspåse, sportväska och regncape i identisk design. På en resa eller i skolan - med en snygg regncape från Takoy kommer regniga dagar inte längre att överraska någon.

Hur man syr en regncape från en panel: Vi har förberett en detaljerad fotoinstruktion och en videoinstruktion för den givna produkten, som guidar dig från det första till det sista steget. Vi rekommenderar att du använder en universalnål för vanlig sömnad med en tjocklek på 75 till 90, ju finare material, desto tunnare spets. Välj från vårt utbud av Beissel-nålar av förstklassig kvalitet, som tillverkas under tysk licens. Glöm inte att köpa tillbehör för att sy en regnrock, uppdelningen hittar du i fotoguiden.


REGNCAPE FÖR BARN

REGNCAPE FÖR BARN
Du hittar sömnadsinspiration i videon.
Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten:

Detta mönster på andra tyger:

Vi hittade andra produkter du kanske gillar!