Panel för lekmatta / vattentät polyester skogsälva - vit bakgrund

I lager 12,0 st
Hemma hos dig: på onsdag 31.07.
202 kr
/ st Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
st
Kod: NS-15010


Detta mönster på andra tyger:

Detaljer

Sammansättning: 100 % polyester
Vikt: 200 g/m2 ± 5 %
Total storlek: 158x122 ± 2cm
Vattenpelare: 1000 mm
Certifikat: OEKO TEX standard 100
Tygets baksida är vit.
OBS: produkten säljs som ett mönster tryckt på tyget, inte som en färdigsydd produkt.

Panel för lekmatta – en kompis för sorglös lek

Vi introducerar vår panel för lekmatta – en innovativ produkt som utformats med komfort och funktionalitet i åtanke för familjestunder. Panelen är tillverkad av högkvalitativ, delvis vattentät polyester och är enkel att underhålla och smutsavvisande, vilket gör lekstunden inte bara rolig utan också bekymmersfri. Panelen inkluderar mattans toppsida och tre toppsidor för små sittdynor eller kuddar, vilket skapar en heltäckande lösning för bekväm lek och relax.


Varför välja vår panel för lekmatta:
1. Vattentätt material: Tack vare den vattentäta polyestern är panelen smutsavvisande och lätt att underhålla – du behöver bara torka av den med en våt trasa. Kan även användas utomhus.
2. Komplett lösning för lek: Panelen innehåller toppdelar för att skapa en huvudmatta och ytterligare sittdynor eller kuddar, vilket ger fler alternativ för bekväm lek.
3. Enkel tillverkning: Du behöver köpa tyg till undersidan och fyllning - vadd och hålfiber till kuddarna. Du kan skapa denna produkt enkelt och snabbt utan några komplicerade hantverkskunskaper.
4. Anpassningsbar design: Välj metervara av vår vattentäta polyester för undersidan efter dina behov och önskemål och skapa en matta som passar din smak perfekt.
5. Säkra och bekväma material: Genom att välja vaddning och hålfiber för fyllningen får du mjuka och bekväma mattor som är säkra även för små barn.

Garanterad högsta kvalitet från Takoy
Vår panel är mer än bara en produkt – det är ett löfte om lek, komfort och funktionalitet för hela familjen. Med den här panelen får du en pålitlig lekkamrat för inomhus- och utomhuslek som klarar allt som era äventyr tillsammans kan föra med sig.

Berika ditt hem med en multifunktionell matta som väcker kreativitet och glädje samtidigt som den förenklar underhållet och ökar komforten. Med Panel för lekmatta från Takoy blir varje dag en möjlighet till sorglös glädje och stunder tillsammans.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: