Panel med mönster 86 softshelloverall Ayman skogsälva

I lager 8,0 st
Hemma hos dig: på torsdag 16.05.
246 kr / st Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
st
Kod: NS-13742

Sammansättning: 100% polyester+Membran: 100% TPU
Inre lager: fleece (100% PES)
Vikt: 320 g/m2
Total storlek: 150x83cm ± 2cm
Vattentålighet: 10000 mm
Andningsförmåga: 3000 g/m2/24h
Tygets baksida är vit.
Tyget är OEKO-TEX Standard 100 certifierat.
Vid första intrycket ser vår vintersoftshell tunnare ut, men det beror på trycket under tryckningen. Vikten förblir densamma och parametrarna förblir oförändrade.
Softshell panelen, på vilken ett mönster av en viss storlek är tryckt, är det bara att klippa och sy.
OBS: produkten säljs som ett mönster tryckt på tyget, inte som en färdigsydd produkt.
Mönster innehåller alla nödvändiga delar. Sömsmåner läggs till de individuella delarna, bara klipp ut delarna efter de markerade linjerna.

Ett unikt urval av originala paneler med mönster för overall tryckt på tyg från Takoy.

Panel av vinter softshell, på vilken finns ett fullständigt mönster för att sy en barnoverall. Till mönstret behöver du köpa extra muddtyg och en dragkedja. Måtten finns i tabellen mellan bilderna eller i fotoinstruktionerna till produkten.

Inga fler bekymmer med att måla om mönstret, bara klipp och sy!  Våra paneler passar inte bara för nybörjare som inte har tillräcklig erfarenhet av arbete med ett mönster, utan även för erfarna skräddare/sömmerskor som vill spara tid genom att inte behöva rita om mönstret. Softshell är ett praktiskt, andningsbart och vattentätt tyg som består av tre lager: yttertyg, vattentätt och andningsbart membran och mjuk fleece. Materialet används oftast för tillverkning av överkläder. Tyget motstår de flesta väderförhållanden som vind, regn...

Vi trycker denna typ av tyg i vår egen tryckverkstad på Takoys huvudkontor.

Själva mönstret är skapat av våra designers i Takoy, det får inte kopieras eller ritas om. Inte heller får det omritade mönstret användas för att sy andra produkter till försäljning eller för att sälja mönstret vidare i elektronisk eller tryckt form.


Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten:

Detta mönster på andra tyger: