Vattentät polyester TD/NS med tryck pioner på svart

I lager mer än 50,0 m
Hemma hos dig: på måndag 12.06.
160 SEK / m Inkl. Moms
m
Kod: NS-7945
Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg. Provpris: 4 SEK
Vattentät polyester TD/NS med tryck pioner på svart
Sammansättning: 100 % polyester
Vikt: 190 g/m2 ± 5 %
Bredd: 150 ± 5cm
Vattenpelare: 1000 mm
Certifikat: OEKO TEX standard 100

Tyget från 5 meter skickas på en rulle så att det inte skadas vid transport. Vid individuell bedömning av beställningen förbehåller vi oss rätten att ändra förpackningen.

Delvis vattentät polyester tyg, även kallat barnvagntyg, är impregnerat på ena sidan med PU (polyuretan), så det har vattenavvisande egenskaper. Polyester har en mycket hög motståndskraft mot nötning och sträckning, den används ofta inom textil och möbelindustrin, turism och reklam.

Det här tyget är det mest använda tyget för barnvagnar och tillbehör till barnvagnar.

Tyget har en OEKO TEX STANDARD 100 clas I-certifiering (sedan 1992, ett internationellt test och certifieringssystem för textilier tillverkade endast av hälsovänliga material).


Det vattentäta polyester är lämpligt för användning på:

-sittväskor,

-vattentäta ryggsäckar, väskor, vattentäta shoppingväskor

-vattentäta förpackningar av olika slag,

-stolar för trädgårdsmöbler, utestolar, kuddar för uteservering

- gardiner för lusthus

- madrasser och kuddar för pallsittplatser

-sängar för djur,

-vattentäta delar barnvagnar, vattentäta mattor för barnvagnar, vattentäta barnvagnsväskor, vattentäta barnvagnsärmar, vattentäta inlägg för jackor för att bära baby, vattentäta bärselar, vattentäta skärmar för barnvagnar, vattentäta skärmtak för barnvagnar, vattentäta åkpase till barnvagnar, vattentäta haklappar för skyddsbälten till bil eller vagn.

-vattentäta madrasser

-olika vattentäta mattor


Jämförelse av polyester och nylon:

Vattentät polyester är ett mjukare tyg än vattentätt nylon, det går utmärkt att arbeta med – nylon verkar hårdare jämfört med det, så vill du till exempel ha mjukare sittplatser och kuddar för att sitta i trädgården eller en vattentät matta för en baby, då är detta tyg perfekt.
Om du har en trädgårdssits täckt med den klarar inte tyget kraftig storm eller regn, det blir uppblött, men det torkar väldigt snabbt, så vi rekommenderar att du förvarar madrassen eller låter den torka ordentligt efter regnet.< /strong>