Vattentät polyester gråbrun

I lager mer än 50,0 m
Hemma hos dig: på måndag 29.07.
129 kr
/ m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-2235

2:A KLASS::

Köp en produkt från 2:a klassens kategori. Detta är ett tyg oftast med ett mindre tryckfel som är i övrigt lämpligt för sömnad.
2:a klassens pris är från 65 kr

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr

Detaljer

Sammansättning: 100 % polyester
Vikt: 200 g/m2 ± 5 %
Bredd: 160 cm ± 2cm
Vattenpelare: 1000 mm
Certifikat: OEKO TEX standard 100

Tyg från 5 meter skickas på en rulle så att det inte skadas vid transport. Vid individuell bedömning av beställningen förbehåller vi oss rätten till ändringar förpackningen.

Delvis vattentät tyg polyester, även kallad barnvagntyg, är impregnerad på ena sidan med PU (polyuretan), så den har vattenavisade egenskaper. Polyester har mycket hög motståndskraft mot nötning och sträckning, används inom textil och möbelindustrin, turism och reklam. 
Detta tyg är det mest använda tyget för barnvagnar och barnvagnstillbehör.

OBS: Tänk på valet av färg för exteriören om du planerar att ha tyget permanent i direkt solljus och regn, tyget bleknar naturligt, ju mörkare färg desto mer bleknar det, det anses inte vara en tillverkningsfel. 

Det vattentäta polyester är lämpligt för användning på:

-sittväskor,

-vattentäta ryggsäckar, väskor, vattentäta shoppingväskor,

-vattentäta förpackningar av olika slag,

-stolar för trädgårdsmöbler, utomhusstolar, kuddar för uteservering,

- gardiner för lusthus,

- madrasser och kuddar för pallplatser,

-sängkläder för djur,

-vattentäta delar för barnvagnar, vattentäta mattor för barnvagnar, vattentäta påsar för barnvagnar, vattentäta ärmpuffar för barnvagnar, vattentäta inlägg för jackor för att bära en baby, vattentäta bärselar för barn, vattentäta skärmar för barnvagnar, vattentäta skärmtak för barnvagnar, vattentäta åkpåsar för barnvagnar, vattentäta haklappar för bil eller barnvagnsbälten,

-vattentäta madrasser,

-olika vattentäta kuddar

Jämförelse mellan polyester och nylon: 

Vattentät polyester är ett mjukare tyg än vattentätt nylon, det går utmärkt att arbeta med – nylon verkar hårdare jämfört med polyester, så vill du till exempel ha mjukare sittplatser och kuddar för att sitta i trädgården eller en vattentät matta för en baby, då är polyester tyg idealiskt.
Om du ska ha en trädgårdssits täckt med polyester klarar tyget inte en stark storm eller regn, det blir blött, men det torkar väldigt snabbt, så vi rekommenderar att du förvarar madrassen eller låter den torka ordentligt efter regnet.

 

Säkerhetscertifikat:

Polyestertyget är certifierat för:

Säkerhet - tyget innehåller inga skadliga ämnen eller tungmetaller. Alla tester utförda av Textile Research Institute bekräftade att tyget ligger inom normalområdet:

PN-EN 71-3: 1998 Om säkerheten för leksaker och alla produkter för barn. Bestämning av innehållet av tungmetaller. Metoden som beskrivs i standarden PN-EN 71-3: 1998 är baserad på extraktion under förhållanden som simulerar magsyrans effekter på det testade materialet efter en viss tid efter intag.

Uppdaterad standard PN-EN 71-3: 2013-07E pt. "Leksakers säkerhet - del 3: Migration av vissa element" som är en del av forskningsbasen för utfärdade certifikat med följande nummer: TM 62000151 001-002 TM 62000318 001

Polyestertyg är lämpligt för följande typer av tryck:

- sublimering
- lösningsmedel
- ekosolvent
- direkttryck
- digitaltryck
- silkscreentryckGlöm inte att kontrollera kategorin polyestertrådar.



HUR MAN SYR EN SNACKSPÅSE

HUR MAN SYR EN SNACKSPÅSE
Du hittar sömnadsinspiration i videon.
Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: