Vatten- och fläckavvisande dekorativ bomull brick graffiti

I lager 5,0 m
Hemma hos dig: på måndag 03.06.
275 kr / m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NT-2923

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr
Sammansättning: 100% bomull
Vikt: 260 g/m2
Bredd: 140±5 cm
Krympbarhet: 4%
Digitaltryck, tygets avigsida är vit.

Vattentät dekorativ bomull som är 95% nedbrytbar – det miljövänliga valet för kreativa projekt

Upptäck vår vattentäta dekorativa bomull (tyget är inte 100% vattentätt) som inte bara är snyggt utan också miljövänligt. Detta innovativa tyg är behandlat med en vax- och polymerblandning fri från skadliga polyfluorkarboner, APEO (alkylfenoletoxilater) och formaldehyd, vilket ger vattentäta egenskaper utan att kompromissa med säkerhet och hållbarhet. Med 95% nedbrytbarhet är detta tyg den perfekta lösningen för alla som letar efter miljövänliga alternativ för sina designprojekt.

Varför välja vår vattentäta dekorativa bomull?
Miljövänlig produktion: Utan användning av skadliga kemikalier som polyfluorkarboner, APEO och formaldehyd.
Hög nedbrytbarhet: 95% nedbrytbarhet säkerställer att tyget är miljövänligt.
Vattentät: Den vax- och polymerbaserade behandlingen ger ett effektivt vattenskydd.
Originaldesign: Exklusiva mönster som vi designar och trycker direkt i Takoy ger varje projekt en unik och exklusiv karaktär.
Mångsidig användning: Perfekt för dekorationer, sittkuddar, lakan, väskor, ryggsäckar, handväskor, kosmetikpåsar och många andra kreativa projekt.
Tips
Du kan bearbeta tyget genom att ångstryka det innan du syr för att säkerställa en stabil mått på slutprodukterna. För sömnad, använd polyestertråd och en universalnål storlek 80 till 100 beroende på tjockleken på de material som ska sys ihop. Tyget kan maskintvättas vid låga temperaturer.

Kvalitetsgaranti
Vår vattentäta dekorativa bomull är den perfekta lösningen för hantverkare som letar efter högkvalitativa, miljövänliga och estetiskt tilltalande material. Välj från vårt sortiment och du kommer inte bara att ge stil och funktionalitet till dina projekt utan också vetskapen om att du bidrar till en bättre och hälsosammare värld.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: