Designat foder brick graffiti

I lager 13,9 m
Hemma hos dig: på torsdag 01.08.
63 kr
/ m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-15143

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr

Detaljer

Sammansättning: 100% polyester
Vikt: 50 g/m2
Bredd: 155±2 cm
Tygets baksida är vit.
Tyget är OEKO-TEX Standard 100 certifierat.

Foder med originaldesign – ett starkt och kostnadsoptimalt tyg för många olika användningsområden

Vårt foder med originaldesign är den perfekta lösningen för alla som inte bara vill ha ett prisvärt tyg av hög kvalitet utan också ett originellt visuellt inslag i sina textilprojekt. Med vår egen kreativitet och vårt eget tryck levererar vi ett tyg som inte bara är starkt utan också estetiskt tilltalande. Vi designar och trycker varje tygstycke så att du kan förverkliga dina projekt med en unik och distinkt stil.

Fördelar med vårt foder med en originaldesign
Hög styrka: Tyget är slitstarkt och hållbart och säkerställer de samma egenskaperna hos dina projekt.
Prisvärdhet: Vi erbjuder detta tyg till ett lågt pris vilket gör det perfekt för större projekt eller för dem som arbetar med en begränsad budget.
Universell användning: Förutom användning som foder är detta tyg också utmärkt för dekorationer, gardiner eller andra stora textila applikationer.
Brett utbud av färger och mönster: Vi erbjuder en mängd olika mönster som är utformade för att passa perfekt till dina projekt och designkrav.
Applikationer
Detta foder är perfekt för många olika användningsområden från foder i klädindustrin till dekorativa gardiner och andra storskaliga applikationer. Oavsett om du använder det i mode eller som ett funktionellt tillbehör i ditt hem ger vårt originaldesignfoder kvalitet och stil till ett bra pris.

Kvalitetsgaranti
Vi fokuserar på att endast erbjuda tyger av högsta kvalitet och vårt originaldesignade foder är inget undantag. Säkerställ ett pålitligt material som uppfyller dina kvalitets- och budgetbehov. Beställ idag och påbörja ditt nästa projekt i vetskap om att du har det bästa materialet som hjälper dig att uppnå perfekta resultat.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: