Panel med mönster Snackspåse byggarbetsplats

I lager 33,0 st
Hemma hos dig: på tisdag 07.05.
40 kr / st Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
st
Kod: NS-13407

Detta mönster på andra tyger:

Sammansättning: 100 % polyester
Vikt: 200 g/m2 ± 5 %
Total storlek: 36x53cm ± 5cm
Vattenpelare: 1000 mm
Tygets baksida är vit.
Tyget är OEKO-TEX Standard 100 certifierat.

För sömnad behöver du:
kardborreband (mjuk+hård) - 0,2m

OBS: produkten säljs som ett mönster tryckt på tyget, inte som en färdigsydd produkt.

I vårt erbjudande hittar du paneler med mönster och originalgrafik för en snygg snackspåse, som inte får saknas i någon skolväska. Vi sparar din tid och förenklar sömnaden - en panel med mönster för en snackspåse är också perfekt för nybörjare, bara klipp ut och sy. Glöm inte att köpa ett kardborreband från vårt erbjudande. Vi designar och trycker direkt i Takoy.
Snackpåsen är tillverkad av högkvalitativt polyestermaterial och kännetecknas av dess vattentäthet och motståndskraft mot slitage. Tack vare den sydda snackspåsen sparar du pengar – du behöver inte många plastpåsar.
Snackpåsen har den optimala storleken. Dess kompakta mått är idealiska för ett mellanmål för våra små skolbarn, och kardborrefästet är inte bara estetiskt utan också mycket praktiskt. Eftersom utrustning för en skolbarn inte bara handlar om en snackspåse har vi skapat ett set som innehåller allt som inte får saknas när barn går till skolan. Snackspåse, sportväska och regncape i identisk design.
På resan eller i skolan - med en snygg snackspåse från Takoy har ditt barn alltid mat till hands.

Hur man syr en snackspåse från en panel: Vi har förberett en fotoinstruktion och en videinstruktion för den givna produkten, som guidar dig från det första till det sista steget. Vi rekommenderar att du använder en universalnål för vanlig sömnad med en tjocklek på 75 till 90, ju finare material, desto tunnare spets. Välj från vårt utbud av Beissel-nålar av förstklassig kvalitet, som tillverkas under tysk licens.


HUR MAN SYR EN SNACKSPÅSE

HUR MAN SYR EN SNACKSPÅSE
Du hittar sömnadsinspiration i videon.
Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: