Panel med mönster för softshell byxor nature/natur gammalrosa str. 116

I lager 4,0 st
Hemma hos dig: på måndag 03.06.
216 kr / st Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
st
Kod: NS-11844


Detta mönster på andra tyger:

Sammansättning: 100% polyester+Membran: 100% TPU
Inre lager: fleece (100% PES)
Vikt: 320 g/m2
Bredd: 142 ± 2 cm
Vattentålighet: 10000 mm
Andningsförmåga: 3000 g/m2/24h
Tygets baksida är vit.
Tyget är OEKO-TEX Standard 100 certifierat.
Vid första intrycket ser vår vintersoftshell tunnare ut, men det beror på trycket under tryckningen. Vikten förblir densamma och parametrarna förblir oförändrade.
Softshell panelen, på vilken ett mönster av en viss storlek är tryckt, är det bara att klippa och sy.
OBS: produkten säljs som ett mönster tryckt på tyget, inte som en färdigsydd produkt.
Mönster innehåller alla nödvändiga delar. Sömsmåner läggs till de individuella delarna, bara klipp ut delarna efter de markerade linjerna.

En panel av vinter softshell, på vilken hela byxor mönster är tryckt. Till mönster behöver att köpa ett ribbad muddtyg och ett 5 cm elastiskt resårband. Mönster är skapad av våra designers på Takoy.
Softshell är ett praktiskt, andningsbart och vattentätt material.
Softshell består av tre lager: termoaktivt material, mjukt fleeceisoleringslager, yttre vattentätt material med membran. Materialet används oftast för tillverkning av ytterkläder, tyget tål de flesta klimatförhållanden, vind, regn...
Vi trycker denna typ av tyg i vår egen tryckeri i Takoy.
Själva mönster kan inte kopieras eller ritas om. Det är inte heller möjligt att använda det omritade mönster för att sy andra produkter till försäljning eller sälja mönster i elektronisk eller tryckt form.

Mönster för byxorna görs utan den nedre mudd, om du syr den där är det nödvändigt att förkorta längden på byxan med höjden på mudd och även 1 cm sömnad (eftersom det finns en större höjd för böjningen). Givetvis gjorde vi byxorna så att de passar även längre barn som inte har en standard färdig höjd. När barnet är kortare kan längden justeras och kortas. Bredden passar exakt enligt de tabeller som vi tillhandahåller med produkten. Det är mycket viktigt att mäta bredden på bältet korrekt på grund av resårband som du kommer att infoga i muddtyg. När resårband i mudd är löst kommer byxorna att falla.Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten:
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!