Panel från vattentät polyester 49x49 sydd räv

I lager 13,0 st
Hemma hos dig: på måndag 29.07.
50 kr
/ st Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
st
Kod: NS-15127

Detaljer

Sammansättning: 100 % polyester
Vikt: 190 g/m2 ± 5 %
Total storlek: 49x49 cm
Vattenpelare: 1000 mm
Certifikat: OEKO TEX standard 100
Tygets baksida är vit.

Panel av delvis vattentät polyester - multifunktionell elegans och praktiska egenskaper.

Här är vårt nyaste tyg från vår kollektion av originala designtyger - panel av delvis vattentät polyester - tillverkad med precision och mångsidighet i tanken. Detta material är den perfekta kombinationen av estetik och bruksvärde.

Funktioner och fördelar:

Mångsidig användning: Perfekt för sportsväskor och ryggsäckar vilka den berikar med fuktbeständighet och ökad hållbarhet. Den ger också en originell look till dekorativa kuddar eller kuddar för dina husdjur.

Underhåll och rengöring : Tyget är designat för att vara lätt att underhålla. För vanlig rengöring räcker det med en snabb avtorkning med en fuktig trasa. Vid djupare nedsmutsning kan du tvätta för hand på låg temperatur.

Hög kvalitet: Som med alla våra produkter är denna panel resultatet av vår passion för design och kvalitet. Den är tillverkad av högkvalitativ polyester och garanterar lång livslängd och hållbarhet.

Egen design: Denna panel som du hittar i vår e-shop är resultatet av vår kreativitet och vår egen design. Så när du väljer den här produkten vet du att du fått något verkligt originellt.

Gör som våra nöjda kunder och upptäck glädjen i sömnad - denna panel av delvis vattentät polyester kommer att ge dina sydda produkter ett unikt och originellt utseende.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: