Jersey Takoy PANEL 50x60 cm sydd räv

I lager 16,0 st
Hemma hos dig: på måndag 29.07.
55 kr
/ st Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
st
Kod: NT-2811

Detaljer

Sammansättning: 92% bomull, 8% elastan
Vikt: 180 g/m2
Total storlek: 50x60 ± 5 cm
Digitaltryck, tygets avigsida är vit.
Tvätta in och ut.

Exklusiv panel av jersey med elastan: när kreativitet möter funktionalitet

Upptäck en värld av unik design och egen tillverkning med vår jerseypanel. Detta material, som designas och trycks i våra verkstäder, är resultatet av vår passion för originalitet och kvalitet och ger dina projekt en unik charm och stil.

Produktdetaljer som definierar ditt mode:

Unik sammansättning: Bomullsjersey med tillsatt elastan garanterar flexibilitet och komfort och samtidigt behåller produktens form och struktur.
Optimal ytvikt: Med en ytvikt på 180 g/m2 är vår jersey perfekt balanserad mellan lätthet och slitstyrka.
Flexibel design: Den fungerar perfekt som frontpanel på T-shirts eller tunikor, men den här jerseypanelen kan också användas för att skapa accentdetaljer på olika typer av kläder (kappa, bomberjacka eller denimjacka).
Designeruttryck: Som en e-butik som är stolt över sina egendesignade mönster och tryck, erbjuder vi tyger som ger dina skapelser en unik och ojämförlig estetik.
Mångsidig användning: Vårt jerseytyg är tillräckligt mångsidigt för att passa till många olika sömnadsprojekt och dess specifika karaktär kommer att framhäva de viktigaste delarna av outfiten.
Glöm inte att du med vår jerseypanel inte bara sticker ut i ett hav av konventionellt mode, men också investerar i ett material som är synonymt med slitstyrka, hållbarhet och komfort. Skapa din egen stil som speglar din personliga smak och kreativitet, och bli designern av ditt eget klädesplagg redan idag.

Din kreativitet förtjänar det bästa, och därför erbjuder vi dig vår jerseypanel - kvalitet som syns vid första beröringen. Beställ nu och låt dina sömnadsprojekt komma till liv!

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: