Konstsilke/silky elastisk blommor blåtrycksimitation

I lager 10,2 m
Hemma hos dig: på måndag 29.07.
123 kr
/ m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-15232

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr

Detta mönster på andra tyger:

Detaljer

Sammansättning: 98 % polyester, 2 % elastan
Vikt: 98 g/m2
Bredd: 150 cm
Tygets baksida är vit.

Elastisk konstsilke med originaldesign - elegans och komfort i en och samma produkt.

Vi presenterar vår elastiska konstsilke som är resultatet av långvariga urval och tester i vår egen produktion för att säkerställa att den är tillräckligt elastisk och ser helt perfekt ut när den trycks. Denna produkt är perfekt om du letar efter kvalitet, funktionalitet och estetik i en och samma produkt. Här är de viktigaste anledningarna till varför du skulle välja vår konstsilke:

Lyxigt utseende och känsla
Extra mjukt: Detta konstsilke ger en extraordinär mjukhet som är jämförbar med natursilke, vilket ger en känsla av lyx och kvalitet.
Lätthet och följsamhet: Den lätta och följsamma texturen är perfekt för eleganta och flödande silhuetter, vilket gör den till det perfekta valet för klänningar, blusar och andra feminina plagg.
Hög flexibilitet och komfort
Elasticitet: Tack vare den extra elasticiteten anpassar sig detta material perfekt till alla kroppsformer och garanterar komfort och rörelsefrihet.
Behaglig känsla: Med sin behagliga textur kommer dina plagg inte bara att se vackra ut, utan också vara mycket bekväma att bära.
Unik och attraktiv design
Originalgrafik: Varje meter av vårt tyg är tryckt med originaldesign vilket garanterar att din produkt kommer att vara unik och speciell.
Ett rikt utbud av mönster: Vi erbjuder ett brett utbud av mönster som ger oändliga möjligheter till sömnaden.
Hållbarhet och slitstyrka
Slitstarkt anti-krympmaterial: Detta tyg är utformat för att motstå krympning samtidigt som det behåller sitt attraktiva utseende.
Långvarig färghållbarhet: Tack vare högkvalitativa tryck behåller våra tyger levande och starka färger även efter många tvättningar.

Vår elastiska konstsilke är inte bara vacker och bekväm, utan också resultatet av vår passion för innovation och kvalitet. Det är perfekt för alla som söker ett alternativ till natursilke utan att kompromissa med kvalitet och stil. Med vår produkt får du exklusivitet som är perfekt för speciella tillfällen eller vardagskläder. Upptäck en värld av flexibilitet, komfort och elegans med vårt konstsilke.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: