Halvmatt satin elastisk blommor blåtrycksimitation

I lager 29,0 m
Hemma hos dig: på fredag 19.07.
146 kr
/ m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-15235

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr

Detta mönster på andra tyger:

Detaljer

Sammansättning: 98 % polyester, 2 % elastan
Vikt: 96 g/m2
Bredd: 150 cm
Tygets baksida är vit.

Halvmatt elastisk designer satin - en synonym för elegans och komfort

Upptäck oändlig elegans och komfort med vår halvmatta elastiska satin - ett tyg som är det perfekta valet för alla som letar efter en kombination av lyx, flexibilitet och hållbarhet i ett och samma material. Den noggrant utvalda och testade satinen uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna och har unika egenskaper som förhöjer skönheten i alla klädesplagg.

Varför välja vår halvmatta elastiska designer satin?
1. Utmärkt kvalitet: Se till att dina plagg håller sig vackra och hållbara länge med denna satin, som har utvecklats med tonvikt på styrka och hållbarhet, vilket gör den till det perfekta materialet för långvarig användning.
2. Känns som satinsilke: Upplev den lyxiga känslan av satinsilke mot huden med vårt tyg som ser till att varje plagg inte bara är visuellt tilltalande utan också exceptionellt bekvämt att bära.
3. Elasticitet för perfekt passform: Rör dig fritt utan begränsningar tack vare elasticiteten i vårt tyg som passar alla kroppsformer samtidigt som de skräddarsydda plaggen behåller sin felfria look.
4. Lätthet och bekvämlighet: Njut av komforten hela dagen med detta material som kombinerar lätthet och andningsförmåga, så att du känner dig fräsch och bekväm i vilken outfit som helst.
5. Perfekt för sociala tillfällen: Skapa glamorösa klänningar, blusar, kjolar, bröllops- och aftonklänningar som kommer att skina på varje evenemang med sin unikhet och elegans och fånga uppmärksamheten hos alla närvarande.
6. Unik design: Du får en produkt med originalgrafik som skapats och tryckts här i Takoy och som du inte kan köpa någon annanstans.

Garanterad högsta kvalitet
Med vår halvmatta satin kan du räkna med att du får ett material som inte bara möter estetiska krav, utan också är synonymt med långsiktig hållbarhet och funktionalitet. Vi garanterar att denna satin kommer att överträffa alla förväntningar och bli en viktig del av din garderob.

Välj vår halvmatta elastiska satin och förvandla dina projekt till eleganta och bekväma verk. Detta material är perfekt för alla som uppskattar hög kvalitet, mångsidighet och oöverträffad stil.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: