Viskosduk 150cm fina blommor mint

I lager 0,9 m
Hemma hos dig: på måndag 27.05.
159 kr / m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-14854

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr
Viskosduk 150cm fina blommor mint
Sammansättning: 100% Viskos
Vikt: 145 g/m2
Bredd: 150±5 cm

Viskosduk med originaldesign – mjukhet och andningsförmåga för dina sommarkreationer från din e-butik

Upptäck viskosduk från vår egen produktion som tack vare sin lätthet och andningsförmåga är det perfekta materialet för att skapa sommarkläder. Det här tyget har designats och tryckts i vår egen produktion och erbjuder den perfekta kombinationen av komfort, stil och funktionalitet vilket gör det till det perfekta valet för skjortor, sommarklänningar, blusar, kjolar och många andra plagg.

Varför välja vår viskosduk?
Utmärkt andningsförmåga och lätthet: Det är ett perfekt val för de varmare månaderna och ger dina plagg nödvändig komfort och friskhet.
Mjuk vid beröring: Vår viskosduk är otroligt mjuk och stretchig vilket garanterar den bästa komforten hela dagen.
Högkvalitativt tryck: Med egen tryckning i vår produktion erbjuder vi unika och originala mönster som livar upp alla garderober.
Mångsidig användning: Vårt tyg är lämpligt för en mängd olika plagg från vardagskläder till kläder för speciella tillfällen.
Ett hållbart val: Viskos som är ett material som tillverkas av naturliga källor representerar ett mer hållbart alternativ inom mode jämfört med polyestertyger.

Tips för perfekt bearbetning: Före sömnad rekommenderar vi att tyget ångstryks eller tvättas. Detta steg säkerställer att dina kreationer behåller sin form och storlek samtidigt som det minimerar eventuella förändringar efter den första tvätten eller användningen.

Garanterad högsta kvalitet från din e-butik
Vår viskosduk är mer än bara ett tyg – det är ett löfte om kvalitet, komfort och stil för dina sömnadsprojekt. Välj från vårt unika sortiment och upplev skillnaden som ett tyg med unik design och utmärkt hållbarhet gör.

Börja sommarens kreativa projekt med viskosduk från vår butik och förvandla dina idéer till plagg som är bekväma, snygga och roliga att sy.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten:

Detta mönster på andra tyger: