Vinter softshell sagoskog ecru

I lager 19,0 m
Hemma hos dig: på torsdag 01.08.
199 kr
/ m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-9676

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr

Detta mönster på andra tyger:

Detaljer

Sammansättning: 100% polyester+Membran: 100% TPU
Inre lager: fleece (100% PES)
Vikt: 320 g/m2
Bredd: 142 ± 2 cm
Vattentålighet 10000 mm
Andningsförmåga 3000 g/m2/24h
Tygets baksida är vit.
Tyget är OEKO-TEX Standard 100 certifierat.
Vid första intrycket ser vår vintersoftshell tunnare ut, men det beror på trycket under tryckningen. Vikten förblir densamma och parametrarna förblir oförändrade.

Designad vinter softshell – designad och tillverkad i Takoy, optimalt skydd för kallt väder

Vi presenterar vår vinter softshell med en design som är resultatet av Takoys egen kreativitet och tekniska egenskaper. Detta mycket funktionella material kombinerar tre lager: ett termoaktivt tyg, ett isolerande lager av mjuk fleece och ett yttre vattentätt material med membran. Denna struktur garanterar ett utmärkt skydd mot vind, regn och andra dåliga väderförhållanden vilket gör tyget perfekt för tillverkning av ytterkläder för vintern.

Varför välja vinter softshell från Takoy?
Utmärkt väderskydd: Tack vare det vattentäta yttermaterialet med ett membran som skyddar mot regn och vind, medan den isolerande fleecen ger värme och komfort.
Hög vattentäthet och andningsförmåga: Med en vattentäthet på 10 000 mm och en andningsförmåga på 3000 g/m2/24h ser tyget till att du håller dig torr och bekväm även under krävande vinteraktiviteter.
Mångsidig användning: Perfekt för tillverkning av friluftskläder, inklusive barnjackor samt jackor och byxor för vuxna.
Estetisk detalj: Tygets vita avigsida ger en estetisk kontrast och möjliggör fler designalternativ.
Exklusiva originalmönster: De unika mönster som vi designar och trycker direkt i Takoy säkerställer att ditt plagg inte bara blir funktionellt utan också unikt och kan inte köpas någon annanstans.
Tips för bearbetning och underhåll
För att softshell-tyget ska fungera optimalt och hålla länge rekommenderar vi att du använder polyestertrådar och universalnålar i storlek 80-90. Om du upplever problem vid sömnad, prova en STRETCH-nål i storlek 80 till 90. Det är också viktigt att undvika torktumling för att undvika skador på de enskilda lagren.

Garanterad högsta kvalitet
Vår vinter softshell är tillverkad med fokus på kvalitet och lång hållbarhet. Att investera i det här tyget innebär att du får en pålitlig kompis för vinterns utomhusäventyr och aktiviteter. Välj vårt tyg och upplev en ny dimension av komfort och skydd i alla väder.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: