Velour vit

I lager mer än 50,0 m
Hemma hos dig: på tisdag 25.06.
215 kr
/ m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-13645

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr

Detaljer

Sammansättning: 100% polyester
Vikt: 240g/m2
Bredd: 135 ±5cm

Velourtyg med rutnätsstruktur - Känslan av lyx och elegans

Vårt velourtyg med rutnätsstruktur är en kombination av lyx, elegans och funktionalitet. Detta kvalitetstyg är perfekt för både dekorativa ändamål och klädsel och kommer att ge en omisskännlig touch av finess till ditt hem eller projekt.

Huvuddrag:

Lyxig velour: Vårt tyg är tillverkat av högkvalitativ velour vilket säkerställer mjukhet och lyxigt utseende.
Rutnätsstruktur: Detta rutnätsmönster gör tyget unikt.
Mångsidig användning: Det är lämpligt för dekorativa kuddar, gardiner, möbelklädsel och andra inredningsprojekt.
Olika färger: Finns i ett brett utbud av färger och originala designmönster så att du enkelt kan matcha tyget med din inredning eller design.
Med vårt velourtyg med rutnätsstruktur kan du förvandla ditt hem eller projekt till en plats där komfort och elegans är i fokus. Oavsett om du planerar att skapa lyxiga klädsel för dina möbler eller lägga till dekorativa detaljer i din inredning är detta tyg ett utmärkt val.

Hur man syr velour:

Det är bäst att använda en universalnål och polyestertråd för att sy velour. Universalnålen är tillräckligt vass och passar de flesta tyger, inklusive velour. Polyestertråden är slitstark och hjälper till att ge starka och pålitliga sömmar. Med den här utrustningen kan du enkelt skapa vackra projekt av lyxig velour.

Missa inte möjligheten att förbättra dina inrednings- eller dekorationsprojekt med vårt velourtyg med rutnätsstruktur. Beställ det idag och börja skapa en miljö full av lyx och elegans som du kommer att älska.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: