Vår softshell premium vit

I lager mer än 50,0 m
Hemma hos dig: på tisdag 07.05.
139 kr / m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-14773
Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg. Provpris: 6 kr
Sammansättning: 100% polyester+TPU
Vikt: 240 g/m2
Bredd: 147 ±3cm
Vattentålighet 18000 mm
Andningsförmåga 12000 g/m2/24h

Lyxig vår softshell med en unik rätsida.

Fördjupa dig i en värld av extraordinär elegans med vår nya vårsoftshell, som innebär en revolutionerande förändring i hur vi ser på funktionella tyger. Denna softshell handlar inte bara om exceptionell funktionalitet, utan också om en tidlös estetik som ger varje klädesplagg en touch av lyx och exklusivitet.

Varför välja den nya vår softshell?
1. Exklusiv rätsida med satinmönster: Vid första anblicken imponerar vårt tyg med sin rätsida som är diagonalt vävd som satin, vilket gör att det skiljer sig markant från vanlig softshell. Denna detalj ger materialet en touch av lyx och säkerställer att varje plagg kommer att se elegant och stilfullt ut.
2. Glänsande yta: Tack vare det speciella satinvävmaterialet har denna softshell en något glänsande yta. Plagg tillverkade av detta material blir därmed inte bara praktiska, utan även visuellt attraktiva accessoarer.
3. Innovativ avigsida utan svart rutnät: Till skillnad från den traditionella vårsoftshellen som ofta har ett svart rutnät på baksidan överraskar vår nya vårsoftshell med en helt vit avigsida. Denna egenskap ökar produktens stretch och mjukhet, vilket gör tyget lättare att sy och bekvämare att bära.
4. Lämplig för tryck: Om du letar efter en produkt som är lämplig för sublimeringstryck kan du utan problem trycka denna vårsoftshell i vitt med denna teknik. Vi har testat det i vår produktion för dig.

Vår lyxiga vårsoftshell är därför det perfekta valet för alla som letar efter ett material som inte bara är funktionellt och väderbeständigt, utan också har en visuellt imponerande och estetiskt tilltalande look. Oavsett om du tänker skapa en outfit för utomhusbruk eller letar efter ett material för urbant mode är vår vårsoftshell det rätta valet för alla som uppskattar kvalitet, stil och komfort.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: