Vår softshell premium vårblommor pastell målade

I lager 14,1 m
Hemma hos dig: på måndag 29.07.
227 kr
/ m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-15204

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr

Detta mönster på andra tyger:

Detaljer

Sammansättning: 100% polyester+TPU
Vikt: 240 g/m2
Bredd: 147 ±3cm
Vattentålighet 18000 mm
Andningsförmåga 12000 g/m2/24h

Lyxig vår softshell med exklusiv design

Fördjupa dig i en värld av extraordinär elegans med vår nya vårsoftshell som innebär en revolutionerande förändring i hur vi ser på funktionella tyger. Denna softshell handlar inte bara om exceptionell funktionalitet, utan också om en tidlös utseende som ger en touch av lyx och exklusivitet till varje klädesplagg.
Varför välja vår nya vårsoftshell?


Exklusiv rätsida med satinmönster: Vid första anblicken fångar vårt tyg blicken med sin diagonalt vävda yta som satin vilket gör att det skiljer sig radikalt från vanlig softshell. Denna detalj ger materialet en touch av lyx och säkerställer att varje plagg kommer att se elegant och stilfullt ut.

Glansig yta för mer levande färger: Tack vare den glansiga ytan framstår färgerna i våra motiv ännu mer starka och levande vilket innebär att varje design bokstavligen är charmig. Detta gör att plagg tillverkade av detta material inte bara är praktiska, utan även visuellt attraktiva.

Innovativ avigsida utan svart rutnät: Till skillnad från den traditionella vårsoftshellen som ofta har ett svart rutnät på avigsidan överraskar vår nya vårsoftshell med en helt vit avigsida. Denna egenskap ökar produktens stretch och mjukhet vilket gör tyget lättare att sy och bekvämare att bära.

Vår lyxiga vårsoftshell är därför det perfekta valet för alla som letar efter ett material som inte bara är funktionellt och väderbeständigt, utan också har en visuellt imponerande och estetiskt tilltalande look. Oavsett om du planerar att skapa en outdoor-outfit eller letar efter ett material för urbant mode är vår vårsoftshell det rätta valet för alla som prioriterar kvalitet, stil och komfort.Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: