Tyg för stång 280cm - beige highlights

I lager mer än 50,0 m
Hemma hos dig: på måndag 27.05.
190 kr / m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-14126

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr
Sammansättning: 100% polyester
Vikt: 200 ± 5 g/m2
Bredd:280 cm

Tyg för gardinstång 280 cm - elegans och funktionalitet för ditt hem

Vi presenterar vårt 280 cm breda tyg för gardinstång i premiumkvalitet - det perfekta valet för alla som söker en kombination av elegans, funktionalitet och enkelt underhåll. Tack vare sin polyestersammansättning ger detta material inte bara en naturell look, utan är också otroligt praktiskt och mångsidigt - perfekt för att skapa gardinstång som kompletterar alla inredningar.

Varför välja vårt tyg för gardinstång?
1. Perfekt bredd på 280 cm: Med vårt breda tyg för gardinstång kan du täcka även de största fönstren utan att skarva ihop materialet vilket ger en sömlös och estetiskt tilltalande gardinstång.
2. Enkelt underhåll: Polyestersammansättningen gör att gardinstånger håller sig vackra länge med minimal ansträngning. Tyget är skrynkelfritt och lätt att rengöra och underhålla, vilket innebär att gardinstångerna kommer att se ut som nya i många år framöver.
3. Naturell look: Materialet har ett rent och modernt utseende som enkelt kan anpassas till olika inredningsstilar, oavsett om du letar efter något traditionellt eller modernt.
4. Kompatibilitet med veckband: Vi erbjuder även veckband som är det perfekta komplementet till våra gardinstångtyger. Dessa band gör att du kan randa dina gardinstånger på ett spektakulärt sätt och är lämpliga för alla typer av monteringssystem.
5. Allmän användning: Oavsett om du behöver gardinstånger till vardagsrummet, sovrummet eller något annat utrymme är våra tyger det perfekta valet för alla miljöer och erbjuder diskretion, stil och funktionalitet.

Garanterad högsta kvalitet
Med vårt 280 cm gardintyg kan du vara säker på att du får en produkt av högsta kvalitet som möter de mest krävande behov och förväntningar. Vi ser till att varje meter tyg tillverkas med fokus på detaljer och kvalitet för att ge dig inte bara en vacker, utan också en hållbar lösning för ditt hem.

Välj vårt gardinstångtyg och upptäck en kombination av elegans, funktionalitet och enkelt underhåll som lyser upp och skyddar alla utrymmen. Med veckbanden i vårt sortiment får du en komplett lösning för dina fönster som inte bara är praktisk, utan också estetiskt tilltalande.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten:

Färgvarianter