Twillband 20 mm vit

I lager mer än 50,0 m
Hemma hos dig: på onsdag 05.06.
4 kr / m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-14862


Samma nyans och samling


Färgvarianter

Sammansättning: 70% bomull, 30% polyester
Bredd: 2 cm

Twillband – slitstarkt och mångsidigt material för en mängd olika användningsområden

Vi presenterar vårt twillband tillverkat av en högkvalitativ bomulls- och polyesterblandning som är perfekt för användning inom olika typer av kläder och textiltillbehör. Det här bandet är känt för sin styrka och hållbarhet vilket gör det till ett populärt val för både praktisk och dekorativ användning.

Användning av twillband
Snören till kläder: Perfekt för dragsnören i tröjor, träningsoveraller och arbetskläder där den ger styrka och hållbarhet.
Öglor och förstärkningar: Utmärkt som öglor för handdukar eller som förstärkning av sömmar vilket ökar funktionaliteten och hållbarheten hos kläder.
Dekorativ och funktionell användning: Den kan också användas för en mängd olika kreativa projekt där dess hållbarhet och estetiska tilltal ger produkterna extra värde.
Fördelar med twillband
Hög motståndskraft: Blandningen av bomull och polyester garanterar hög hållbarhet och slitstyrka hos materialet.
Praktiskt och estetiskt: Twillväven ger bandet ett attraktivt utseende samtidigt som den säkerställer dess funktionalitet under krävande förhållanden.
Mångsidighet: Användningsområdet är inte begränsat till kläder utan sträcker sig till hemtextilier och andra områden där det behövs ett starkt och slitstarkt material.

Kvalitetsgaranti
Vårt twillband är utformat för att uppfylla de högsta kraven på kvalitet och funktionalitet. Välj vårt band och få ett pålitligt material som håller länge samtidigt som det tillför ett estetiskt värde till dina projekt. Beställ idag och upptäck hur twillband kan förhöja dina kläd- och dekorationsprojekt. 

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: