Tvättbar hantverkspapper/kraftpapper Max svart - lädereffekt

I lager mer än 50,0 st
Hemma hos dig: på tisdag 25.06.
410 kr
/ st Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
st
Kod: NS-13855

Detaljer

Sammansättning: cellulosa, syntetisk latex
Tygstorlek: 150x100 ± 1 cm
Vikt: 350 g/m2 ± 5 %

Tvättbart kraftpapper med glansig lädereffekt - en revolution inom material: veganläder med glans.

Vi introducerar en innovativ produkt i vår tyg- och sybehörsbutik: Tvättbart kraftpapper med en glansig lädereffekt. Detta unika material kombinerar alla de egenskaper du förväntar dig av läder, men utan de etiska och miljömässiga problem som är förknippade med användningen av animaliska produkter.

Vad är det som gör vårt kraftpapper så speciellt?

Hållbarhet och flexibilitet: Latexinnehållet gör detta papper extremt hållbart och flexibelt. Du kan tvätta och stryka det utan problem - det krymper inte, missfärgas inte och löses inte upp.
Miljövänligt alternativ: Vill du ha mode utan kompromisser? Denna produkt är det perfekta alternativet till traditionella material. Produkter tillverkade av kraftpapper utstrålar en modern, naturlig och miljövänlig touch.
Mångsidig användning: Från väskor, ryggsäckar till bokomslag - möjligheterna är oändliga! Kraftpappersprodukter ger originalitet till varje projekt.
Kreativitet utan gränser: Färgläggning, laminering, gravering - din kreativitet är fri med detta material.
Vegansk läder: Namnet säger allt. Denna produkt ser inte bara ut som äkta läder, den är det också, utan animaliska ingredienser.
Följ med modets revolutionärer och upptäck magin med tvättbart kraftpapper. Du kommer inte bara att stödja hållbart mode, du kommer också att skapa produkter som är helt unika både vid beröring och för ögat. Ta ett steg mot framtiden tillsammans med oss - i en värld där kvalitet kombineras med miljömedvetenhet.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: