Tunn denim/jeans med tryck blommor ljusblå

I lager 1,0 m
Hemma hos dig: på fredag 19.07.
115 kr
/ m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-15187

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr

Detaljer

Sammansättning: 100% bomull
Vikt: 135 g/m2
Bredd: 150 cm

Tunn denim – lätt och starkt tyg för dina sommarkreationer

Vi introducerar tunn denim – det perfekta valet för att skapa sommarkläder som kombinerar styrkan hos traditionell denim med lättheten och andningsförmågan som behövs under varmare dagar. Detta vävda lättviktstyg är den perfekta lösningen för att sy blusar, klänningar, kjolar och skjortor som kräver komfort utan att kompromissa med stil eller hållbarhet.

Varför välja vår tunna denim?
Styrka och hållbarhet: Precis som all denim har vår tunna version hög hållbarhet och slitstyrka, vilket garanterar lång livslängd för dina plagg.
Perfekt för sommarkläder: Tack vare sin lätthet och andningsförmåga är denna denim det perfekta valet för sommarklänningar, blusar, kjolar och andra plagg.
Mångsidig användning: Den tunna denimen passar för olika typer av kläder, vilket gör att du kan experimentera och skapa en mängd olika kreationer enligt dina egna idéer.
Enkelt underhåll: Trots sin styrka och hållbarhet är tyget lätt att underhålla, vilket gör det till ett praktiskt val för daglig användning.
Estetisk mångsidighet: Tunn denim ger en klassisk men ändå fräsch look till dina sommaroutfits och kombinerar traditionell charm med modern lätthet.

Tips för perfekt sömnad:
Före sömnad rekommenderar vi att du ångstryker eller tvättar tyget. Detta steg är nyckeln till att bevara plaggets form och dimension och säkerställer att tyget behåller sina egenskaper även efter sömnad och efterföljande tvätt.

Garanterad högsta kvalitet för dina projekt
Vår tunna denim är mer än bara ett material – det är en grundsten för sommarkreationer som levererar pålitlighet, stil och komfort. Upptäck funktionaliteten hos våra tyger och låt dina sömnadsprojekt komma till liv med denna mångsidiga och eleganta lösning.

Investera i tunn denim och förvandla din garderob med sommarplagg som inte bara är snygga, utan också bekväma och praktiska. Med våra tyger blir varje projekt en möjlighet att skapa plagg som du kommer att tycka om att sy och älska att bära.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: