Trikå Takoy PANEL 75x75 cm geometrisk varg

I lager 1,0 st
Hemma hos dig: på måndag 01.07.
96 kr
/ st Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
st
Kod: NT-2480

Detaljer

Sammansättning: 95% bomull,5% elastan
Vikt: 250 g/m2
Total storlek: 75x75 ± 5 cm
Certifikat na Avtryck: OEKO TEX STANDARD 100
Digitaltryck, tygets avigsida är vit.
Tvätta in och ut.

Unik panel från oborstad trikå: Skapa en design som sticker ut

Upptäck sömnadens magi med vår exklusiva panel från oborstad trikå! Detta premiummaterial är speciellt utvalt för dina fantasifulla projekt och ger unika mönster och oöverträffad kvalitet.

Produktegenskaper som garanterar att dina skapelser blir tidlösa:

Premiumkomposition: En blandning av naturlig bomull och elastan ger optimal komfort och långvarig hållbarhet för dina kläder.
Idealisk ytvikt: Med en ytvikt på 250 g/m2 är detta material perfekt för att skapa slitstarka men ändå lätta trikå-skapelser som du kan använda året runt.
Flexibilitet för komfort: 5% elastan ser till att tyget håller formen och ger tillräcklig flexibilitet för alla rörelser.
Unik design: Vår trikå är tryckt med exklusiva mönster från vår produktion som du bara hittar här, vilket garanterar att dina plagg kommer att vara omisskännliga.
Den perfekta storleken för dina projekt: Den perfekta panelstorleken gör det bekvämt att sy utan att lägga till extra onödig material.
Mångsidig användning: Vår panel från trikå är lämplig för olika projekt, t.ex. som frampanel på trikåtröjor, tunikor eller kjolar.
Varje panel är designad med originalitet i åtanke för att berika dina sömnadsprojekt. Oavsett om du vill skapa en snygg trikåtröja eller en modern kjol finns vårt oborstad trikåtyg här för att ge liv åt din idé.

Missa inte chansen att lysa upp din garderob med unika och distinkta plagg. Beställ nu och se till att dina sömnadsprojekt speglar din kreativitet och samtidigt garanterar komfort och hållbarhet. Med vår oborstad panel från trikå blir det lätt som en plätt!

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: