Trikå Milano 150cm nattkolibri

I lager mer än 50,0 m
Hemma hos dig: på fredag 19.07.
209 kr
/ m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-10394

Detaljer

Sammansättning: 95% bomull,5% elastan
Vikt: 250 g/m2
Bredd:150±5 cm

Sommarens trikå, även känt som French Terry, ser vid första anblicken ut som jersey, men det är mer tätt stickat och därför något stabilare. Jämfört med jersey har det en högre vikt. Skillnaden ligger även i baksidan, som när det gäller trikå består av öglor. På grund av innehållet av elastan är detta tyg flexibelt, lämpligt för sweatshirts, träningsoveraller, joggingset för hemmabruk, barnkläder eller mössor och halsdukar.
Trikå från Milano kollektionen är mjukare och mer elastiskt. Den kännetecknas av behaglig mjukhet och större flytbarhet. Älskare av fritidskläder kommer att uppskatta det eftersom det är behagligt att ta på och låter huden andas. Den är lämplig för sweatshirts, träningsoveraller, joggingset, olika typer av barnkläder eller kepsar och halsdukar. Jämfört med trikå från OSKAR kollektionen har Milano en mindre bredd.
Vi erbjuder även designade trikå från Milano kollektionen, med samma karakteristiska egenskaper.
Du kan kombinera sommar trikå med en slät eller ribbad muddtyg.
Om du vill att ditt muddtyg ska matcha färgen på din trikå, välj en färg med samma beteckning №.
För sömnad rekommenderar vi att du använder en nål för elastiska material (stretch med en rundad spets storlek 75 till 90 beroende på tygets vikt och finhet). För att bevara tygets elasticitet är det idealiskt att sy med en overlock symaskin. Om du syr på en vanlig hemmasymaskin, använd en sicksacksöm, en Z-söm eller en overlocksöm.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: