Trikå glittrande med lurex gammalrosa № 29

Rating:
(1)
100% of 100
I lager mer än 50,0 m
Hemma hos dig: på torsdag 01.08.
180 kr
/ m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-13015

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr

Färgvarianter


Samma nyans och samling

Detaljer

Sammansättning: 65% polyester, 30% lurex, 5% elastan
Vikt: 210g/m2
Bredd: 160cm

Lurex trikå från vårt utbud kommer att erbjuda dig flexibilitet, elasticitet, smidighet och en vacker skimrande effekt. Denna högkvalitativa metervara av tyg med en vävd glittrande tråd i en bredd på 160 cm och en vikt på 210/m2 är ett idealiskt val för sweatshirts, träningsoveraller, joggingset för hemmabruk, barnkläder eller mössor och halsdukar, just på grund av elastan innehåll, vilket ger detta tyg flexibilitet och elasticitet. 

 En högre del av polyester garanterar en fast form. Den är mycket bekväm att bära och ger dina kläder en mer elegant look jämfört med andra trikåer från vårt erbjudande.

De grundläggande skillnaderna i vårt utbud av trikå är just i vikt eller bredd. Trikå från Dona kollektionen har en högre vikt och störst bredd jämfört med andra trikåer. Tygbredden upp till 180 cm är mycket gynnsam för många. Jämfört med Oskar och Milano trikå är Dona trikå mindre elastiska i vidden och verkar starkare. Den har mindre fallande, men är fortfarande väldigt behaglig med beröring. Den grundläggande skillnaden mellan dessa tyger ligger i vikten och egenskaperna, eller särskilt i den värme de ger.

Så du bör överväga innan själva köpet vilken vikt som är lämplig för att sy din produkt.


Så här syr du en trikå i lurex: Vi rekommenderar att du använder en nål för elastiska material (stretch med en rundad spets storlek 75 till 90 beroende på tygets vikt och finhet). För att bevara tygets elasticitet är det idealiskt att sy med en overlocksymaskin. Om du syr på en vanlig hemmamaskin, använd en sicksacksöm, en Z-söm eller en overlocksöm.
Om du vill att ditt muddtyg ska matcha färgen med din trikå, välj en färg med samma beteckning №.

Tips1: Du kan kombinera den lyxiga designat trikå med luxer med ett slätt eller ribbad muddtyg.


Tips2: Färgblandningen av trådar i vår kollektion erbjuder en enkel och harmonisk matchning med dina tyger. Du bara väljer. För oss har detta val visat sig vara bra: Vi använder polyestertrådar när vi syr syntetiska material, och vi använder bomullstrådar när vi syr bomullstyger och naturligt vävda tyger.

Trick: Hur får man reda på kvaliteten på tråden? Väldigt enkelt! Tråd av dålig kvalitet hoppar över stygn, slits väldigt snabbt, drar i stygn och skapar en oregelbunden form.

OBS: Se till att välja nålar och trådar av hög kvalitet för att förhindra skador på din maskin eller försämring av plagget. Tyger har en varierad sammansättning, och speciellt med elastanhalt är det viktigt att betona trådar som är lämpliga för att sy elastiska material.

Produktrecensioner
  1. Quality
    100%
    Solid tyg, lätt att arbeta med

    Recension av Lubica A.

    Publicerad

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: