Transparent chiffong blommor skiss maxi mönster

I lager 5,6 m
Hemma hos dig: på fredag 19.07.
101 kr
/ m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-15221

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr

Detaljer

Sammansättning: 100% polyester
Vikt: 33 g/m2
Bredd: 150 cm

Transparent chiffong med originaltryck - exklusivitet för dina vackra projekt

Upptäck magin i vår transparenta chiffong med originaltryck som ger varje sömnadsprojekt en omisskännlig originalitet. Detta unika material, som skapas i vår egen produktion med särskild uppmärksamhet på detaljer, är perfekt för halsdukar, kompletterande tyger för blusar, bröllopsklänningar och många andra - inte bara formella - delar. Här är några anledningar till varför vår transparent chiffong med originaltryck bör vara ditt förstahandsval:

Unik design
Originaltryck: Varje bit av vårt tyg är berikad med unika originaltryck, vilket garanterar att ditt plagg eller projekt blir helt unikt.
Exklusivitet: Med vår chiffong får du ett tyg som du inte hittar i någon annan kollektion eller butik, vilket ger ditt projekt en unik karaktär.
Lyxig kvalitet och bekvämlighet
Mjuk och lätt: Vår chiffong är otroligt mjuk och lätt, vilket gör att varje plagg inte bara är vackert, utan också bekvämt att bära.
Icke-elastisk men bekväm: Även om detta material inte är elastiskt ger dess luftiga struktur utmärkt komfort och andningsförmåga.
Mångsidig användning
Perfekt för en mängd olika projekt: Oavsett om du letar efter tyg till en halsduk, en elegant blus, en bröllopsklänning eller någon formell klädsel erbjuder vår originaltryckta chiffong oändliga möjligheter för kreativitet.
Kompletterande tyg: Dess transparens och unika design gör denna chiffong till ett perfekt val för att ge djup, textur och visuell effekt till en mängd olika projekt.
Enkelt underhåll och hållbarhet
Skrynkelfritt: Detta material är utformat för att vara skrynkelfritt vilket gör det lättare att underhålla och håller plagget i perfekt kondition.
Långvarig färg: Tack vare det högkvalitativa trycket i vår produktion behåller våra tyger sina livfulla färger och skarpa detaljer under lång tid, även efter många tvättar.
Vår transparenta chiffong med originaltryck är mer än bara ett tyg - det är ett bevis på vår passion för kvalitet, originalitet och skönhet. Med detta material får du inte bara grunden för dina sömnadsprojekt, utan också ett omisskännligt konstnärligt uttryck som ger liv åt varje produkt. Välj vår chiffong och låt din kreativitet lysa med tyger som är lika unika och exceptionella som dina idéer.
Hur man syr chiffong:
Använd en mycket fin nål för fina tyger ("fine" eller "microtex" på engelska), storlek 60 eller 70. Dessa nålar har en tunn spets som möjliggör exakt penetration genom fina tyger utan att skada dem eller lämna synliga hål.
Om du använder rätt nål blir sömnaden jämn och problemlös, vilket förhindrar skador på tyget och ger det färdiga projektet ett professionellt utseende. När du syr chiffong är det också viktigt att justera symaskinens inställningar, t.ex. minska trådspänningen och använda lämpligare sömtyper, för att få en söm av högsta kvalitet. Om maskinen ändå inte syr fast tyget kan du hjälpa dig själv genom att lägga en remsa av ett utklippt papper under tyget och sy över den.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: