Tjock satin elastisk premium 132g vit

I lager 10,5 m
Hemma hos dig: på torsdag 02.05.
112 kr / m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-14105
Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg. Provpris: 6 kr
Sammansättning: 98 % polyester, 2 % elastan
Vikt: 132 g/m2
Bredd: 150 cm

Tjock elastisk satin - lyx och komfort i perfekt harmoni

Vi presenterar vår tjocka elastiska satin som är resultatet av många års arbete och urval för att ge dig satin av högsta kvalitet. Materialet är starkt men känns ändå som den finaste satinsilken, vilket gör det till ett perfekt val för att skapa lyxiga halsdukar, blusar, bröllops- och aftonklänningar. Här är anledningarna till varför tjock elastisk satin bör vara ditt förstahandsval för dina mest lyxiga projekt:

Omisskännlig kvalitet och komfort
Högsta kvalitet: Vår obevekliga strävan efter perfektion innebär att denna satin är exceptionellt stark och hållbar, redo att skapa plagg som håller länge.
Satinsilke vid beröring: Den extraordinära mjukheten hos detta material säkerställer att plagg gjorda av det inte bara är vackra i blicken, utan också oändligt behagliga att bära.
Elasticitet för mångsidighet
Extra stretch: Med extra elasticitet anpassar sig denna satin till alla kroppsformer och ger komfort samtidigt som den perfekta formen bibehålls.
Perfekt för en mängd olika idéer: Oavsett om du skapar snygga blusar, bröllopsklänningar eller eleganta aftonklänningar är vårt tyg perfekt stretchigt och anpassningsbart för dina olika designbehov.
Lyx för varje tillfälle
Representativ elegans: Med detta tyg kan du skapa plagg som är perfekta för speciella tillfällen och som ger en omisskännlig lyxig look.
Ett brett användningsområde: Halsdukar, kjolar, blusar, bröllops- och aftonklänningar - vårt tyg är mångsidigt och kan framhäva vilken modell som helst.
Garanterad högsta kvalitet
Kvalitetsgaranti: Vi är stolta över att kunna garantera den utmärkta kvaliteten på vår tjocka elastik satin. Vårt fokus på excellens och vår passion för kvalitetsmaterial innebär att varje meter av tyg som kommer från oss inte bara är vackert, utan också hållbart och långvarigt.
Vår tjocka elastiska satin är mer än bara ett tyg - det är ett löfte om omisskännlig stil, komfort och kvalitet som kommer att berika varje projekt du syr. Välj vårt tyg och låt din kreativitet skapa plagg som inte bara är imponerande, utan också behagliga att bära till vardags eller vid speciella tillfällen.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: