Stickad tröja tyg 100% bomull sicksack beige

I lager mer än 50,0 m
Hemma hos dig: på onsdag 05.06.
157 kr
110 kr / m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-14868

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr
Sammansättning: 100% bomull,
Vikt: 200 g/m2
Bredd: 175 cm
Tyget är OEKO-TEX Standard 100 certifierat.

Stickad sicksack tröja tyg som kan användas året runt – naturlig elegans och komfort för alla.

Upptäck en skön naturtouch med vårt stickade sicksack tröja tyg tillverkad av ett unikt mjukt och tunt tröjgarn i 100 % bomull. Detta material är den perfekta blandningen av naturlig komfort, stil och funktionalitet, vilket gör det till ett perfekt val för att skapa tröjor, overaller, lyxiga stickade överkast och kuddar.

Varför välja vår stickade sicksack tröja tyg?
1. 100% bomullssammansättning: Tack vare den naturliga bomullskompositionen är vårt tyg otroligt behagligt att ta på och passar även de minsta, vilket garanterar maximal komfort utan hudirritation.
2. Finhet och ideal ytvikt: Det unika mjuka och tunna tröjgarnet ger exceptionell komfort och elegans, vilket gör vårt tyg till det perfekta valet för året runt användning.
3. Mångsidig användning: Detta material är perfekt för en mängd olika plagg och tillbehör från tröjor och overaller till lyxiga stickade överkast och kuddar så att du kan lägga till en touch av lyx och komfort i varje del av ditt hem.
4. Lämplig för sensitiv hud: Tack vare sin 100% naturliga sammansättning är den sicksack-stickade tröjan ett utmärkt val även för personer med känslig hud, inklusive barn och spädbarn.
5. Hållbarhet och slitstyrka: Trots att det är mjukt och tunt behåller bomulls tröjatyg sin form, färg och mjukhet under lång tid vilket garanterar att dina kreationer kommer att vara vackra i många år.

Garanterad högsta kvalitet
Vår stickade sicksack tröja tyg är resultatet av ett noggrant urval av de finaste materialen och fokus på detaljer vilket garanterar att du får en produkt av högsta möjliga kvalitet. Välj detta material och få naturlig komfort, elegans och stil i ditt liv och hem.
Skapa kläder och accessoarer för dig själv och dina nära och kära som inte bara ser bra ut utan också är snälla mot huden och naturen. Med dessa stickade plagg blir varje bit ett bevis på ditt engagemang för hållbarhet, kvalitet och naturlig komfort.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: