Sommar softshell flexibel Lina svart

I lager mer än 50,0 m
Hemma hos dig: på måndag 29.07.
145 kr
/ m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-10050

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr

Detaljer

Sammansättning: 100% polyester+TPU
Vikt: 220 g/m2
Bredd: 147 ± 2 cm
Vattentålighet 18000 mm
Andningsförmåga12000 g/m2/24h

Softshell tyg – ett slitstarkt och mångsidigt val för utomhusaktiviteter

Vi presenterar vårt softshell-tyg som är särskilt utformat för friluftsentusiaster som behöver slitstarka och funktionella kläder. Softshell kombinerar tre lager – ett termoaktivt tyg, ett isolerande lager av mjuk fleece och ett yttre vattentätt material med membran. Denna exceptionella kombination av material ger ett utmärkt skydd mot vind, regn och andra väderförhållanden vilket gör det perfekt för ytterkläder. Materialet har en vattentäthet på 10 000 mm och en andningsförmåga på 3000 g/m2/24h vilket säkerställer att kläderna förblir torra och bekväma.

Varför välja softshell?
Utmärkt väderskydd: Det vattentäta yttermaterialet med membran skyddar mot regn och vind, medan den isolerande fleecen håller värmen.
Vattentäthet och andningsförmåga: Med ett vattenskydd på 10 000 mm och en andningsförmåga på 3000 g/m2/24h ser tyget till att du håller dig torr och bekväm även under krävande aktiviteter.
Andningsförmåga: Det termoaktiva lagret ser till att fukt transporteras bort från kroppen vilket är viktigt för att bibehålla komforten under fysisk aktivitet.
Mångsidig användning: Softshell är perfekt för utomhuskläder, barnjackor, jackor och byxor för vuxna.
Tips för bearbetning och underhåll av softshell
För att bibehålla optimal funktion och hållbarhet hos softshell-tyget rekommenderar vi att du följer rätta sömnads- och underhållsprocedurer. Vi rekommenderar att du använder UNIVERSAL polyestertråd och nålar i storlek 80 till 90. Om hushållsmaskinen ändå syr tyget felaktigt rekommenderar vi att du provar en STRETCH-nål i storlek 80 till 90. Softshell får aldrig torktumlas eftersom de enskilda lagren då skadas och lossnar.

Garanterad högsta kvalitet
Vårt softshell-tyg är tillverkat med fokus på kvalitet och lång hållbarhet. Att investera i det här tyget innebär att du får en pålitlig partner för dina utomhusäventyr och aktiviteter i alla väder. Välj vårt softshell-tyg och upplev en ny dimension av komfort och skydd med en garanti för att dina kläder kommer att förbli funktionella och snygga oavsett utomhusförhållandena.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: