Sommar softshell flexibel fluo gnistrar på svart bakgrund

I lager 20,1 m
Hemma hos dig: på fredag 19.07.
199 kr
/ m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-15124

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr

Detaljer

Sammansättning: 100 % polyester, Membran: 100% TPU, Inre lager innehåller inte polar (fleece)
Vattentålighet: 18000 mm / Andningsförmåga: 12 000 g /m2 /24h
Vikt: 185 g/m2
Bredd: 147-150 cm
Tygets baksida är vit.
Látka má OEKO-TEX Standard 100.

Designad flexibel sommar softshell – designad och tillverkad i Takoy, optimalt skydd mot regn och vind under sommaren och övergångsperioden

Vi presenterar vår flexibla sommarsoftshell med design som är resultatet av Takoys egen kreativitet och tekniska färdigheter. Detta mycket funktionella material kombinerar tre lager: ett termoaktivt tyg, ett andningsbart lager och ett yttre vattentätt material med membran. Denna struktur ger ett utmärkt skydd mot vind och regn vilket gör det perfekt för tillverkning av ytterkläder för sommaren.

Varför välja sommar softshell från Takoy:
Utmärkt väderbeständighet: Allt tack vare ett vattentätt yttermaterial med ett membran som skyddar mot regn och vind, medan ett andningsbart lager ger termisk komfort utan överhettning.
Hög vattentäthet och andningsförmåga: Med ett vattentäthetsvärde på 18000 mm och en andningsförmåga på 12000 g/m2/24h ser tyget till att du håller dig torr och bekväm även under krävande sommaraktiviteter.
Mångsidig användning: Perfekt för utomhuskläder inklusive barnjackor, vuxenjackor och byxor – även lämplig för mer kroppsnära modeller tack vare elasticiteten.
Estetisk detalj: Den vita avigsidan av tyget ger en estetisk kontrast och möjliggör fler designalternativ.
Exklusiva originalmönster: De unika mönster som vi designar och trycker direkt i Takoy säkerställer att ditt plagg inte bara är funktionellt utan också visuellt tilltalande.
Tips för bearbetning och underhåll:
För att softshell-tyget ska fungera optimalt och hålla länge rekommenderar vi att du använder polyestertrådar och universella nålar i storlek 80-90. Om du upplever problem vid sömnaden kan du prova en stretchnål i storlek 80-90. Det är också viktigt att undvika torktumling för att undvika skador på de enskilda lagren.

Garanterad högsta kvalitet:
Vår sommarsoftshell är ett tyg som är tillverkat med fokus på kvalitet och lång hållbarhet. Att investera i det här tyget innebär att du får en pålitlig partner för sommarens utomhusäventyr och aktiviteter. Välj vårt tyg och upplev en ny dimension av komfort och skydd i alla väder.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: