Solstolstyg brun

I lager 31,1 m
Hemma hos dig: på onsdag 05.06.
125 kr / m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-15444

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr

Färgvarianter

Sammansättning: 100 % polyester
Vikt: 260 g/m2 ± 5 %
Bredd: 160 cm ± 2cm
Vattenpelare: 1000 mm
Tyget är UV-skyddande.
Certifikat: OEKO TEX standard 100

Solstolstyg – slitstarkt och snyggt tyg för utomhusbruk från din tygbutik

Upptäck solstolstyg – den ultimata kombinationen av hållbarhet och estetik som är nu tillgänglig i din favorit tygbutik - Takoy. Detta högkvalitativa tyg är särskilt utformat för utomhusmöbler, inklusive solstolar, sittpuffar och andra sittmöbler för utomhusbruk. Detta tyg ökar inte bara komforten utan även stilen på din uteplats.

Varför välja vårt solstolstyg?
1. Högt motståndskraft: Vårt solstolstyg är tillverkat av förstklassiga material som är UV- och regnbeständiga (vattenpelare 1000 – motstår lätt regn, men blir genomblöt i storm) och motstår extrema temperaturer vilket förlänger möbelns livslängd.
2. Enkelt underhåll: Dess mögelbeständighet och enkla rengöring med bara en våt trasa gör den perfekt för bekymmersfri användning utomhus.
3. Estetisk flexibilitet: Vi erbjuder ett brett utbud av färger och mönster som gör att du kan anpassa ditt utomhusutrymme efter dina önskemål och stil.
4. Universell användning: Solstolstyget är perfekt inte bara för möbler utan också för att skapa utomhustillbehör som kuddar och gardiner och därmed ökar komforten och estetiken i din trädgård eller på din terrass.
5. Kvalitetsgaranti: I vår tygbutik kan du vara säker på att varje bit av solstolstyget är tillverkat med fokus på detaljer och kvalitet vilket garanterar långvarig nöjdhet och glädje vid dess användning.

Öka komforten och stilen i dina utomhusutrymmen:
Glöm inte att med solstolstyg från vår butik får du inte bara ett material som motstår utmaningarna vid utomhusbruk utan också en elegant lösning som kommer att lysa upp din trädgård eller terrass. Välj från vårt breda utbud och förvandla din uteplats till en oas av komfort och stil.

Investera i solstolstyget och upptäck hur ett kvalitetsmaterial kan förbättra utseendet och funktionaliteten hos dina utemöbler och samtidigt låter dig sy med glädje och njuta av utomhuslivet utan bekymmer. Besök vår butik idag och börja skapa dina drömmars uteplats med tyger som är lika hållbara som de är unika.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: