Satinband 5cm folk Paula på vit bakgrund

I lager 18,8 m
Hemma hos dig: på torsdag 01.08.
30 kr
/ m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-15152

Detaljer

Bredd: 5 cm

Designat satinband - det perfekta tillbehöret för kläder eller dekorationer

Vi presenterar vårt satinband, där varje bit är en kanvas för originalgrafik, designad och tryckt i vår verkstad i Takoy. Denna exklusiva produkt är tillverkad av högkvalitativt material, vilket garanterar att varje sömnadsprojekt blir originellt. Vår satinband är perfekt för accessoarer, dekorationer eller som en unik detalj på kläder och kommer att ge precis rätt touch av originalitet och stil var som helst du väljer att använda det.

Varför välja detta band?
1. Originalitet och kreativitet: Originalgrafik garanterar att varje bit är original och kommer att särskilja dina projekt från andra.
2. Breda användningsmöjligheter: Det här bandet är perfekt för att ge kläder, accessoarer eller dekorationer en speciell touch och är verkligen multifunktionellt.
3. Färgernas hållbarhet: Tack vare våra högkvalitativa material och tryckfärger förblir färgerna livfulla och hållbara även efter många tvättar.
Vi erbjuder bara det mest originella för dig:
Vårt team av grafiska designers och utvecklare uppfinner produkter som inte kan köpas någon annanstans så att du kan sy de mest originella kläderna och accessoarerna. Upplev glädjen med sömnad med unika band från Takoy.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: