Satinband 50 mm vit

I lager mer än 50,0 m
Hemma hos dig: på måndag 27.05.
5 kr / m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-15291

Bredd: 5 cm

Vitt satinband – Perfekt för dekoration och sublimeringstryck

Upptäck vårt vita satinband – det perfekta valet för tillverkare som letar efter kvalitetsmaterial för prydnader, dekorationer och sublimeringstryck. Detta lyxiga satinband är inte bara vackert utan också praktiskt eftersom det erbjuder en optimal yta för sublimeringstryck vilket gör att det kan förvandlas till en personlig accessoar eller ett dekorativt inslag.

Varför välja vårt vita satinband?
Högkvalitativt material: Vi har tillverkat vårt vita satinband av premiummaterial för att säkerställa en slät och glansig yta som är perfekt för tryck.
Perfekt för sublimeringstryck: Tack vare sina optimala egenskaper för trycktekniker ger vårt band en ren och tydlig överföring för sublimeringstryck, perfekt för tillverkning av personliga dekorationer.
Mångsidig användning: Oavsett om du tänker skapa dekorationer till bröllop, fester, presentförpackningar eller andra dekorativa ändamål är vårt vita satinband mer än lämpligt för alla dessa behov.
Elegant utseende: Lägg till en touch av elegans till vilket projekt som helst med vårt släta och glänsande vita satinband.
Enkel bearbetning: Vårt band är utformat för att vara lätt att hantera och använda i alla typer av dekorationsprojekt vilket gör jobbet enklare även för mindre erfarna tillverkare.

Garanterad högsta kvalitet
Med vårt vita satinband får du en produkt som inte bara ser bra ut utan som också är funktionell och mycket anpassningsbar för dina kreativa behov. Använd vårt band för dekorativa projekt och säkra ett material som kombinerar kvalitet med oändliga användningsmöjligheter.

Investera i vårt satinband och upptäck hur du kan förverkliga dina designidéer med en produkt som är mångsidig och praktisk. Beställ idag och börja skapa med säkerhet om att varje del kommer att ha en professionell och distinkt utseende.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: