Satin elastisk premium 118g ivory

I lager mer än 50,0 m
Hemma hos dig: på onsdag 22.05.
112 kr / m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-14107

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr
Sammansättning: 98 % polyester, 2 % elastan
Vikt: 118 g/m2
Bredd: 150 cm

Premium elastisk satin - elegans och komfort

Vi presenterar vår nyaste stolthet - Premium elastik satin: ett material som vi har valt ut med största precision och omsorg. Denna satin representerar textilproduktionens höjdpunkt och kombinerar omisskännlig kvalitet med perfekt estetik. Det är ett material för dem som letar efter något mer än bara ett vanligt tyg - de letar efter ett tyg som återspeglar deras önskan om perfektion och lyx.
Varför välja vår premium elastiska satin?
1. Högsta kvalitet: Denna satin har noggrant valts ut och testats för att möta de högsta kvalitetsstandarderna. Dess styrka och hållbarhet garanterar att varje skapelse kommer att hålla i många år utan att förlora sin skönhet.
2. Känslan av satinsilke: Detta material är otroligt behagligt att ta på och liknar fint satinsilke. Denna egenskap gör att plagg som tillverkas av detta material inte bara blir vackra, utan också otroligt bekväma att bära.
3. Elasticitet för perfekt passform: Tack vare sin elasticitet anpassar sig denna satin perfekt till kroppens form, vilket ger maximal rörelsefrihet samtidigt som plaggets eleganta utseende bibehålls.
4. Lätthet och komfort: Den extra lätta och andningsbara strukturen gör att du kommer att känna dig bekväm i detta material hela dagen.
5. Perfekt för sociala evenemang: Med denna satin kan du skapa charmiga halsdukar, blusar, kjolar, bröllops- och aftonklänningar som kommer att imponera på alla evenemang med sin unikhet och elegans.
Garanterad högsta kvalitet
Vi garanterar att detta material kommer att överträffa dina förväntningar inte bara när det gäller estetik, utan också när det gäller långsiktig hållbarhet och funktionalitet.
Välj vår premium elastik satin och upptäck en ny glädje med material för dina sömnadsprojekt. Detta material är den perfekta blandningen av allt som en modern textiltillverkare eller chic modeälskare kan kräva av ett tyg - perfektion, lyx och kompromisslös kvalitet.



Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: