Sadelnit- klyvnit för skruvning, silver

I lager mer än 50,0 st
Hemma hos dig: på fredag 17.05.
8 kr / st Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
st
Kod: NS-12613

Diameter: 1 cm
Längd: 0,8 cm

Sadelskruvnit - nödvändigt skydd för dina väskor och handväskor

Vi presenterar vår nya sadelskruvniten: ett revolutionerande tillbehör som designats speciellt för att skydda dina väskor och handväskor. Detta praktiska verktyg är den perfekta lösningen för att behålla skönheten och hållbarheten hos dina favorittillbehör. Den monteras direkt på undersidan av väskor och handväskor och ger ett pålitligt skydd mot slitage och skador när de placeras på golvet eller andra ställen.

Varför välja vår sadelskruvnit:
1. Effektivt skydd: Denna skruvnit skyddar effektivt botten av din väska eller handväska från repor, smuts och slitage och förlänger livslängden av dina favoritaccessoarer.
2. Enkel montering: Tack vare skruvmekanismen går det snabbt och enkelt att montera niten utan några specialverktyg eller kunskaper, vilket gör den lätt att använda på alla väskor och handväskor.
3. Hög kvalitet och hållbarhet: Denna nit är tillverkad av högkvalitativa material och garanterar långvarig hållbarhet och pålitlighet, vilket skyddar dina accessoarer vid daglig användning.
4. Allmän design: Den diskreta och eleganta designen passar ett brett utbud av väskor och handväskor, vilket säkerställer att skyddsniten inte påverkar det estetiska utseendet på dina tillbehör.
5. Ovärderligt tillbehör: Denna sadelskruvnit är ett nödvändigt tillbehör för alla som vill hålla sina väskor och handväskor i perfekt skick, oavsett var de används eller läggs.

Garanterad högsta kvalitet
Vår sadelskruvnit är mer än bara ett praktiskt tillbehör - det är en investering i långsiktig funktionalitet för dina favoritväskor och handväskor. Välj denna produkt för att säkerställa att dina tillbehör förblir skyddade och snygga var som helst du tar dem.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten:

Färgvarianter