Regulator 12 mm transparent - set 10 st

I lager mer än 50,0 st
Hemma hos dig: på måndag 13.05.
23 kr / st Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
st
Kod: NS-13916

Färgvarianter

Sammansättning: Plast
Inre diameter: 12 mm
Yttre diameter: 15 mm
Måtten kan skilja ± 1 mm.

Plast regulator 12 mm – förpackning med 10 st: Nödvändigt för underkläder och badkläder

Upptäck hur praktiskt och enkelt det är att justera remmarna på dina underkläder och badkläder med våra plastregulatorer. Den här förpackningen innehåller 10 stycken 12 mm regulatorer som är perfekta för finjustering av remlängden och säkerställer perfekt passform och bärkomfort. De är tillverkade av högkvalitativ plast och är hållbara och utformade för att tåla normalt slitage utan skador.

Varför välja våra plastregulatorer?
Hög funktionalitet: Regulatorerna möjliggör enkel och exakt justering av remmens längd vilket är perfekt för att säkerställa korrekt passform på dina underkläder eller badkläder.
Slitstarkt material: Vi har tillverkat regulatorerna av stark plast vilket garanterar deras långa livslängd och motståndskraft mot brott.
Universalstorlek: Med en diameter på 12 mm är dessa regulatorer kompatibla med många typer av remmar vilket gör dem till en mångsidig lösning för en mängd olika typer av plagg.
Multifunktionell användning: Oavsett om du behöver justera underkläder, badkläder eller andra plagg med remmar är våra regulatorer det perfekta valet.
Förpackning med 10 st: Den tillräckliga mängden regulatorer i förpackningen säkerställer att du alltid har de nödvändiga komponenterna till hands för sömnad eller klädändringsprojekt.
Tips
För bästa resultat vid användning av regulatorer se till att bredden på remmarna matchar regulatorens diameter för att förhindra att remmarna flyttar sig eller dras ut vid användning.

Kvalitetsgaranti
Vår produkt är utformad med våra kunders behov i åtanke och ger den tillförlitlighet och effektivitet som du letar efter när du syr eller ändrar dina plagg. Investera i våra plastregulatorer och få ett praktiskt verktyg som kommer att förbättra dina garderobsbehov.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: