Reflexlappar att stryka fast häst - set 7 st

I lager mer än 50,0 st
Hemma hos dig: på tisdag 25.06.
66 kr
/ st Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
st
Kod: NS-13874

Detaljer

Paketet innehåller 4 större hästformade lappar att stryka fast på 4x5,5cm och 3 mindre hästformade lappar att stryka fast på 2,5x3,5cm.

Reflexlapp att stryka fast är ett lämpligt tillbehör till kläder, ryggsäckar, väskor, hattar och annat. De har en reflekterande funktion i mörker, så de ökar även säkerheten för dig eller ditt barn. Huvuduppgiften för reflekterande artikelar är att skydda fotgångare i mörker från en mötande bil. Stryklappar är lämpliga för bomullstextilier och textilier gjorda av en blandning av bomull och polyester.


Strykinstruktioner.
Klipp ut motivet från folien. Håll strykjärnet utan ånga. Det är en bra idé att testa den på en mindre tygbit först.
Tyget som ska strykas på ska vara slätt och förstrykt. Placera bilden på tyget med den genomskinliga folien uppåt (den reflekterande delen kommer att sitta direkt på tyget). Täck med bakpapper och stryk i 15 sekunder (följ rekommenderad stryktemperatur för tyget du stryker på). För softshell, ställ in strykjärnet på 150 C. Stryk på en hård yta.
Efter kylning, dra av skyddfolien. Täck motivet med bakpapper utan skyddfolien och stryk en gång till i 5 sekunder.
Resultatet är ett jämnt struket motiv med lätt tygstruktur.
Varning: tvätta tyget tidigast första 48 timmarna efter strykning. Tyg med stryklapp kan tvättas i 40°C, motivet kan strykas efter varje tvätt.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: