Reflexband att sy fast 2 cm

I lager mer än 50,0 m
Hemma hos dig: på tisdag 14.05.
6 kr / m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-12607

Bredd: 2 cm

Reflexband från Takoy: öka din synlighet och säkerhet

När det gäller säkerhet och design, Takoy ger dig bara det bästa. Vi presenterar vår reflexband att sy fast - en pålitlig kompis för dig som vill kombinera praktik och stil.

Fördelar med reflexband från Takoy:

Hög synlighet: Våra reflexband är utformade med maximal säkerhet i åtanke. Tack vare sin distinkta reflekterande yta reflekterar de effektivt ljuset från mötande bilar vilket garanterar hög synlighet även under dåliga ljusförhållanden.

Slitstarkt material: Vi har valt ut de mest hållbara materialen för att tillverka dessa band. Det gör våra reflexband motståndskraftiga mot slitage, olika väderförhållanden och bibehåller sina egenskaper på lång sikt.

Flexibel användning: Bandet är utformat för att enkelt och snabbt kunna sys fast på en mängd olika plagg och accessoarer. Oavsett om du vill fästa det på en jacka, tröja, väska eller ryggsäck kommer det att reflektera ljuset och ge maximal synlighet i mörkret och i alla väder.

Sytillbehör från Takoy: Som en e-butik som fokuserar på metervara av originala tyger som vi själva designar och trycker är vi stolta över vår sytillbehörskollektion vilken innehåller produkter som är så användbara som detta reflexband.

Missa inte möjligheten att kombinera säkerhet med exceptionell design. I vår Takoy e-shop hittar du inte bara designtyger utan även praktiska tillbehör som förbättrar din säkerhet. Beställ redan idag.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: