Quiltat foder Bria svart

I lager mer än 50,0 m
Hemma hos dig: på måndag 03.06.
79 kr / m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-14892

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr

Färgvarianter

Sammansättning: 100% polyester
Vikt: 120 g/m2
Bredd: 150±5 cm

Quiltat foder med ultraljudsquiltning - revolution när det gäller hållbarhet och stil

Upptäck en ny dimension av kvalitet och innovation med vårt quiltade foder som ger en unik lösning för kreativa sömnadsprojekt. Produkten är designad med maximal hållbarhet och estetik i åtanke och erbjuder hög funktionalitet och stil i en och samma produkt. Med ultraljudsquiltning som ersätter traditionella maskinmetoder är detta tyg det perfekta valet för alla som letar efter pålitlighet och kvalitet.

Varför välja vårt quiltade foder?
1. Ultraljudsquiltning: I motsats till vanlig maskinquiltning använder vårt tyg avancerad ultraljudsquiltningsteknik för att säkerställa att materialet förblir starkt och motståndskraftigt mot slitage även efter klippning.
2. Dubbelskiktskonstruktion: Det består av två lager - ett högkvalitativt topplager och mjukt vadning som inte bara garanterar utmärkt värmeisolering, utan också ökad komfort och stil i sydda plagg.
3. Slitstyrka och hållbarhet: Tack vare innovativa quiltmetoden och kvalitetsmaterial är vårt foder otroligt slitstarkt och det gör att plagg och andra sydda projekt behåller sin skönhet och funktionalitet under lång tid.
4. Estetiskt utseende: Vårt quiltade foder ger en unik estetisk dimension till alla sydda projekt. Det är perfekt för att skapa foder till t.ex. jackor, västar, väskor, och många andra plagg och accessoarer där du vill lägga till både stil och funktionalitet.
5. Enkelt underhåll: Vårt quiltade polyesterfoder är utformat med tanke på enkelt underhåll.


Garanterad högsta kvalitet
Det quiltade fodret med ultraljudsquiltning är resultatet av en kombination av innovation, kvalitet och stil. Vi erbjuder en produkt som ständigt överträffar förväntningarna när det gäller hållbarhet, estetik och funktionalitet. Välj vårt quiltade foder och upplev skillnaden som sydda produkter gör, inte bara genom sitt exceptionella utseende, utan också genom omisskännlig kvalitet och långvarigt värde.

Förbättra och förenkla din sömnad med vårt quiltade foder, synonymt med innovation och stil, och se till att dina skapelser inte bara är vackra, utan också praktiska och hållbara. Du kan sy med glädje.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: