Quiltad trikå svart

I lager mer än 50,0 m
Hemma hos dig: på måndag 27.05.
177 kr / m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-14878

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr
Sammansättning: 60% polyester, 30% bomull, 10% elastan
Vikt: 330 g/m2
Bredd: 135 cm
Tyget är OEKO-TEX Standard 100 certifierat.

Quiltad trikå – komfort i tre lager för övergångsperioden

Vi presenterar vår oelastiska quiltade trikå – det perfekta valet för alla som letar efter ett bekvämt, funktionellt och snyggt tyg för övergångssäsongen. Detta unika tyg består av tre lager som tillsammans skapar det perfekta materialet för träningsoveraller, tröjor, lätta kappor eller trendiga bomberjackor.

Varför välja vår quiltad trikå?
1. Trelagerskonstruktion: Vår quiltade trikå ger utmärkt värmeisolering och komfort tack vare sin konstruktion i tre lager, med två yttre lager av mjukt stickat material och ett isolerande lager däremellan.
2. Perfekt för både övergångs- och vintersäsongen: Med sin unika struktur är detta tyg det perfekta valet för kallare vår-, höst- och vinterdagar, eftersom det ger ett bra skydd mot kyla utan att du känner dig för överhettad.
3. Mångsidig användning: Oavsett om du letar efter material för att skapa bekväma hemmaplagg eller eleganta utomhusplagg är vårt quiltade trikåtyg mångsidigt nog för att passa en mängd olika sömnadsprojekt.
4. Mjukhet och komfort: Varje lager av detta tyg är utformat med komfort i åtanke vilket garanterar att plagg tillverkade av detta tyg inte bara är varma, utan också otroligt bekväma att bära.
5. Enkelt underhåll: Tack vare det högkvalitativa materialet är vår quiltade trikå lätt att underhålla och skrynkelfri. Tyget består delvis av polyester så var noga med att underhålla det ordentligt och undvik kontakt med hårda delar som dragkedjan på din handväska (som kommer i kontakt med plagget) när du bär det för att undvika att tyget skrynklas.

Garanterad högsta kvalitet
Vår quiltade trikå är tillverkad med tonvikt på kvalitet och hållbarhet för att erbjuda dig en produkt som alltid överträffar förväntningarna när det gäller komfort och stil. Välj det här materialet och upptäck en ny nivå av komfort och funktionalitet för nya kreativa projekt.
Skapa kläder för dig och dina nära och kära som inte bara är praktiska och varma, utan också fulla av stil och komfort med vår quiltade trikå – det perfekta valet för alla som bryr sig om kvalitet och komfort.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten:

Färgvarianter