Poplin ecru

I lager 4,0 m
Hemma hos dig: på fredag 19.07.
95 kr
/ m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-12323

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr

Färgvarianter

Detaljer

Sammansättning: 100% bomull
Vikt: 120 g/m2
Bredd: 150±5 cm
Krympbarhet: cirka 10%, Tvätta inan du sy

Bomullspoplin: komfort och funktionalitet.

Välkommen till vår tyg- och sybehörsbutik! Vi erbjuder dig bomullspoplin av hög kvalitet - det mest populära materialet för alla sömnadsälskare. Detta autentiska bomullstyg ger dig en kombination av komfort, hållbarhet och en look som inte kommer att göra dig besviken.

Varför bör du välja bomullspoplin?

100% naturligt ursprung: Bomullspoplin tillverkas av fibrer som utvinns ur bomullsplantans växt. Den garanterar renhet, andningsförmåga och bärkomfort.
Hållbarhet och funktionalitet: Även om poplin är lätt och bekvämt att bära, utmärker det sig genom sin höga hållbarhet. Trots sin lägre gramvikt är den något styvare än vanlig bomullscanvas, vilket garanterar produkternas långa livslängd.
Bekväm sömnad: Popelin är perfekt för hemmasömnadsprojekt. Den är lämplig för både nybörjare och mer erfarna hantverkare.
Mångsidighet: Poplin är perfekt för en mängd olika typer av plagg, från skjortor till sommarklänningar. Dess naturliga egenskaper gör den också idealisk för sänglinne eller praktiska hemtillbehör.
Tips: För att behålla poplinens skönhet och funktionalitet rekommenderar vi att du förtvättar eller ångstryker tyget innan du syr. På grund av dess naturliga tendens att krympa hjälper detta steg dig att uppnå bättre sömnad och eftervård.

Upptäck kvalitet, komfort och elegans med vår bomullspoplin. Fördjupa dig i en värld av kreativitet med detta tidlösa material som är en sann referens till traditionella värden och modern design.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: