Polyester jersey tyg/lame Sky blå

I lager mer än 50,0 m
Hemma hos dig: på fredag 17.05.
124 kr / m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-14215

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr
Sammansättning: 100% PET, bottenlagret: 100% polyester
Vikt: 95 g/m2
Bredd: 145 cm ±5 cm
Inte lämplig för kläder som används ofta.

Vi presenterar Polyester jersey lame sky – ett tyg som ger glans och stil till alla projekt du jobbar på. Denna lätt elastiska jersey har en underbart glänsande rätsida som omedelbart uppmärksammas och ger precis rätt dimension av lyx och elegans till alla kreationer.

Fördelar med produkten:
1. Glänsande effekt: Den unika glänsande rätsidan garanterar att varje produkt som tillverkas av detta material ser exklusiv och förstklassig ut. Oavsett om det gäller klädaccessoarer eller dekorationer ger polyester jersey lame sky precis rätt mängd glans.
2. Lätt elastisk: Tack vare sin lätta elasticitet är denna jersey perfekt för att skapa dekorationer och tillbehör som kräver en viss grad av flexibilitet och samtidigt behåller sin form.
3. Brett användningsområde: Perfekt för att skapa dekorationer, rosetter, håraccessoarer, klädaccessoarer och andra dekorativa föremål. Den blanka ytan och det estetiska tilltalet ger charm och elegans varhelst den används.
4. Enkelt underhåll: Polyesterkomponenten innebär att denna jersey är motståndskraftig mot de flesta fläckar och är lätt att underhålla vilket gör den till ett praktiskt val för projekt som kräver regelbunden rengöring eller underhåll.

Varför välja Polyester jersey lame sky?
Polyester jersey lame sky är ett utmärkt val för tillverkare som letar efter ett material som ger glans åt deras kreationer och samtidigt erbjuder flexibilitet och praktiska egenskaper. Det är dock viktigt att notera att detta material inte är särskilt lämpligt för kläder som används ofta vilket gör det till ett perfekt val för lätta dekorativa projekt där dess estetiska kvaliteter kan sticka ut.
Upplev den unika karaktären och glansen hos polyester jersey lame sky för dina dekorationer och accessoarer och ge dina projekt en touch av lyx och exklusivitet. Detta material är nyckeln till att sy med glädje och skapa otroliga och glamorösa produkter som fångar blicken vid första ögonkastet.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten:

Färgvarianter