Polyester gabardin/Rongo veckade beige broderi tryck Luxury

Rating:
(1)
100% of 100
I lager 26,9 m
Hemma hos dig: på onsdag 08.05.
170 kr
119 kr / m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-12995
Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg. Provpris: 6 kr
Sammansättning: 100% polyester
Vikt: 160 g/m2
Bredd: 150 cm

Vi säljer denna chiffong i sträckt skick, där 1m i sträckt skick= 0,5m i hopvikt skick.

OBSERVERA, mönstret och vecken är vända på längden, så lägg den nödvändiga längden i korgen enligt mönstersbredd.


OBS: Mönstret på tyget är inte ett verkligt broderi.

Gå in i en värld av kvalitetstyger med oss och låt dig fängslas av eleganta veck och designertryck i perfekt utförande. Detta tyg kännetecknas av sina utmärkta egenskaper. Det är 100 % polyester med en vikt på 160 g/m2 och en typisk bredd på 150 cm. Rongo är ett matt, starkt och tätvävt tyg, vilket ger det hög motståndskraft mot sträckning och mekaniska skador.Jämfört med naturliga tyger uppvisar veckad rongo exceptionell motståndskraft mot smuts och behöver inte tvättas vid höga temperaturer. Du kommer att uppskatta det höga motståndet mot krympning, just på grund av det minimala behovet av strykning. Rongo är väldigt lik den populära kostymtyget, men den är tunnare och lättare än gabardin. Den är idealisk för att sy kläder som sommarkostymer, klänningar, kjolar och jackor. Med Takoy upptäcker du en metervara i högkvalitativ design med betoning på detaljer och noggrann bearbetning.


Så här syr du veckad Rongo: Vi rekommenderar att använda en universalnål för vanlig sömnad med en tjocklek på 75 till 90, ju finare material, desto tunnare spets.Välj från vårt urval av förstklassiga Beissel-nålar, som tillverkas under en tysk licens.

Tips 1: Glöm inte en vass och högkvalitativ skräddarsax, som säkerställer smidig klippning av tyget, men samtidigt har ett ergonomiskt handtag som kommer att vara bekvämt för dig. Använd enbart sax på tyg. Använder du sax på tyg och papper samtidigt blir dem försämras väldigt snabbt.

Produktrecensioner
  1. Quality
    100%
    Perfekt kvalitet till ett överkomligt pris.

    Recension av Marie L.

    Publicerad

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: