Plastdragkedja delbart 5mm - senapsgul 60 cm

I lager mer än 50,0 st
Hemma hos dig: på torsdag 01.08.
40 kr
/ st Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
st
Kod: NS-9928


Färgvarianter

Detaljer

Längd: 60 cm, Bredd: 5 mm

Delbar plastdragkedja - ett funktionellt och snyggt inslag i din outfit.

Våra delbara plastdragkedjor är en kombination av funktionalitet och stil för dina kläder. Dragkedjorna finns i en mängd olika längder och färger och används ofta på jackor, kappor, tröjor och andra typer av kläder. Delbar betyder att de två sidorna separeras när dragkedjan dras upp.

Huvuddrag:

Olika längder: Våra dragkedjor finns i en mängd olika längder vilket innebär att du hittar rätt lösning för ditt specifika projekt eller reparation.
Pålitlig mekanism: Delbara plastdragkedjor är utformade för att vara pålitliga och hållbara vilket säkerställer att dina kläder får lång livslängd.
Olika färger: I vårt sortiment finns ett brett urval av färger så att du kan välja den som passar bäst för din stil och design.
Med våra delbara plastdragkedjor kan du lägga till ett praktiskt inslag i dina jackor, kappor och andra klädesplagg och samtidigt säkerställa komfort och stil. Oavsett om du planerar ett nytt projekt eller reparerar en redan befintlig outfit finns våra dragkedjor här för att hjälpa dig att uppnå det perfekta resultatet.

Vårt mål är att ge dig textillösningar som gör att du kan visa upp din stil och dina behov. Beställ våra delbara plastdragkedjor idag och förbättra din outfit på ett pålitligt och elegant sätt.


Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: