Panel med mönster XS funktionell jersey set mössa och halsvärmare färgsprakande universum

I lager 7,0 st
Hemma hos dig: på torsdag 01.08.
92 kr
/ st Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
st
Kod: NS-15271


Detta mönster på andra tyger:

Detaljer

Sammansättning: 95% polyester, 5% elastan
Vikt: 190 g/m2
Total storlek: 53x118cm ± 2cm
Lämplig för huvudstorlek 46-48 cm.
Halsvärmaren är samma i alla storlekar.
Halsvärmarens omkrets är ca 50 cm.

Tygets baksida är vit.
Tyget är OEKO-TEX Standard 100 certifierat.

Upptäck en unik och innovativ produkt för alla sömnads- och modeentusiaster – Panel set med mössa och halsvärmare. Denna speciella tygpanel innehåller ett förtryckt mönster för en vändbar mössa och halsvärmare. Med denna panel får du ett revolutionerande sätt att tillverka plagg som sparar tid och energi. Den är tillverkad av högkvalitativ funktionell jersey med polyestersammansättning och är utformad för att ge maximal komfort och hållbarhet.

Fördelar med produkten:
1. Enkel användning: På vår tygpanel är mönstret till mössan och halsvärmaren redan tryckt så allt du behöver göra är att klippa och sy. Glöm komplicerad omritning av mönstret – med vår panel kommer du direkt till hantverksdelen av projektet.
2. Funktionellt material: Vår speciella jersey är utformad för att inte hålla kvar fukten utan aktivt avfukta den. Det gör detta panelset perfekt för sportaktiviteter och vardagsbruk och säkerställer att du håller dig torr och bekväm oavsett vilka äventyr du är ute på.
3. Exklusiv originaldesign: Vi erbjuder dig något som du inte kan hitta någon annanstans. Vår unika originaldesign och mönster garanterar att dina kreationer inte bara blir funktionella, utan också snygga och originella. Bli ägare till ett plagg som verkligen är unikt.
4. Miljövänlighet: Med vårt panelset väljer du ett mer hållbart mode. Du minimerar tygavfallet och stöder lokal produktion, vilket bidrar till att skydda vår planet.

Varför välja vårt Panel set med mössa och halsvärmare?
Vår produkt är både designad och tillverkad i Takoy och är perfekt för alla som letar efter en kombination av komfort, stil och hållbarhet. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren syentusiast kan du med vårt panelset snabbt och enkelt skapa kvalitetsplagg som inte bara är vackra, utan också praktiska. Spara tid, njut av din hobby och var stilfull med vårt unika panelset med förtryckt mönster för mössa och halsvärmare.


Missa inte chansen att skapa något alldeles speciellt. Beställ din panel idag och börja skapa med glädje i vetskap om att du skapar något unikt och hållbart. 

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: