Panel Mätsticka för barn på väggen/ vattentät polyester broderade ängsblommor tryck grå Antonia

I lager 46,0 st
Hemma hos dig: på fredag 17.05.
120 kr / st Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
st
Kod: NS-13246

Sammansättning: 100 % polyester
Vikt: 200 g/m2 ± 5 %
Total storlek: 50x160cm ± 5cm
Vattenpelare: 1000 mm
Certifikat: OEKO TEX standard 100
Tygets baksida är vit.
OBS: produkten säljs som ett mönster tryckt på tyget, inte som en färdigsydd produkt.

OBS: Mönstret på tyget är inte ett verkligt broderi.

Mätsticka för barn på väggen från Takoy - Registrera in varje dags magi på ett lekfullt, lärorikt och ovanligt sätt. Med vår mätsticka för barn på väggen missar du inte en enda viktig milstolpe för ditt barn. Varje dag blir en lek. Dessutom är författarens mönster i vårt erbjudande verkligen magiska. Häng helt enkelt mätsticka för barn på väggen.
Panelen är tillverkad av högkvalitativt material som klarar även de största äventyren och barnens lekar. I sammansättningen av 100% polyester säkerställer den en solid form som håller måttsticka i en rak linje. Panelen är ganska stark just på grund av den höga vikten på 190g/m2. Vi rekommenderar handtvätt max. 30°C. Storleken är 160x50 cm och den är inte bara en bra följeslagare för att mäta, utan också en rolig guide för att lära sig färger, siffror, djur osv. Fånga oupprepliga ögonblick med måttsticka för barn på vägen från Takoy.

Hur man syr och förbereder ett mätsticka för barn: Lekfullt och väldigt enkelt! Klipp ut panelen runt längs den röda linjen. Vik sidorna på mätsticken två gånger till en bredd av ca 1 cm och sy smalt i kanten. Vik början och slutet av mätsticka två gånger (1 cm och ca 4 cm, beroende på stångens tjocklek) och sy igenom. Gör en kanal/tunnel för att trä snöret igenom. För att stärka tunnel sätta in en stav (i trä, plast, metall). Vi rekommenderar att använda en universal synål med en tjocklek på 75 till 90, ju finare material desto tunnare spets. Välj från vårt sortiment av Beissel-nålar i premiumkvalitet, som tillverkas under tysk licens.

Tips: I vårt erbjudande kommer du att upptäcka många underbara varianter av snöre. Nyansen, diametern och sammansättningen av snören är upp till individens omdöme och originalitet.


HUR MAN SYR MÄTSTICKA FÖR PÅ VÄGGEN

HUR MAN SYR MÄTSTICKA FÖR PÅ VÄGGEN
Du hittar sömnadsinspiration i videon.
Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten:

Detta mönster på andra tyger: