Panel för stång, fotobakgrund 160x265 cm målad vägg

I lager 4,0 st
Hemma hos dig: på onsdag 05.06.
393 kr / st Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
st
Kod: NS-15007

Sammansättning: 100 % polyester
Vikt: 190 g/m2 ± 5 %
Total storlek: 160x265cm ± 5 cm
Vattenpelare: 1000 mm
Certifikat: OEKO TEX standard 100
Tygets baksida är vit.

Panel Fotobakgrund – tygpanel utan konstruktion, vattentät perfektion för varje fotostudio från Takoy

Vi presenterar Panel Fotobakgrund – en innovativ lösning för dina fotografiska behov designad i vår studio och tryckt i vår egen produktion. Denna panel är tillverkad av vattentät polyester av hög kvalitet, vilket gör den perfekt för både hemma- och professionella studion. Med sitt enkla underhåll och stora format för fotografering erbjuder denna produkt den perfekta bakgrunden för alla dina fotoprojekt.


Varför välja vår fotobakgrund panel:
1. Vattentät polyester: Tack vare användningen av vattentätt material är fotobakgrunden smutsresistent och lätt att underhålla. Det räcker att torka av den med en våt trasa.
2. Idealiska mått för fotografering: Med stora mått för fotografering är denna panel det perfekta valet för alla, från amatörer till proffs, och erbjuder ett brett utbud av användningsområden.
3. Exklusiv design: Takoy fotobakgrund har designats och tryckts i vår studio och kommer i unika och originella mönster som kommer att förbättra dina fotoprojekt.
4. Enkel montering och förvaring: Fotobakgrunden är lätt och flexibel vilket gör den enkel att installera och förvara på rullen utan behov av ett stort förvaringsutrymme.
5. Multifunktionell användning: Oavsett om du behöver en bakgrund för porträtt, produktfotografering eller en mängd andra kreativa fotograferingar kan vår fotobakgrund panel anpassas efter dina behov.

Garanterad högsta kvalitet från Takoy
Takoy fotobakgrund panel representerar toppen inom fotobakgrunder och kombinerar praktiska egenskaper med estetiskt värde. Välj denna produkt och upplev en ny nivå av kvalitet och flexibilitet i dina fotografiska projekt.
Investera i en fotobakgrund som ger dina foton extra värde och ger dig oändliga möjligheter till kreativt arbete. Med vår fotobbakgrund blir varje foto ett mästerverk.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: