Ovävt tyg svart

I lager mer än 50,0 m
Hemma hos dig: på måndag 29.07.
28 kr
/ m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-15262

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr

Färgvarianter

Detaljer

Sammansättning: 100% polypropylen
Vikt: 60 g/m2
Bredd: 160 cm
Tyget är OEKO-TEX Standard 100 certifierat.

Upptäck mångsidigheten och de innovativa möjligheterna med Ovävt tyg – ett revolutionerande material som har ett stort användningsområde. Denna unika textilprodukt tillverkas direkt av fibrer utan behov av traditionell vävning eller stickning vilket ger den extraordinära egenskaper som styrka, flexibilitet och hållbarhet. Med sitt breda användningsområde är ovävt tyg ett perfekt val för sjukvård, filtrering, geotextilier, bilindustrin, förpackningar, hushåll, kläder och jordbruk.

Varför välja ovävt tyg och vad används det till?
1. Hälsa och hygien: Ovävt tyg är en viktig del av moderna hälso- och hygienprodukter, inklusive kirurgiska munskydd och skyddskläder. Deras förmåga att blockera mikroorganismer och samtidigt låta huden andas garanterar säkerhet och komfort.
2. Filtrering: Perfekt för luft- och vattenfiltersystem där dess porositet och styrka möjliggör effektiv smutsborttagning.
3. Byggnation och geotextilier: Inom bygg- och anläggningsindustrin ger ovävt tyg stabilisering, skydd och filtrering vilket är nödvändigt för långsiktiga och hållbara strukturer.
4. Bilindustrin: Det används som isoleringsmaterial, sätesfyllning och filtreringsmaterial vilket ökar bilarnas komfort och säkerhet.
5. Förpackning: Dess styrka och motståndskraft mot rivning gör det till ett perfekt material för hållbara och estetiska förpackningslösningar.
6. Hushåll och möbler: Inom hushåll och möbeltillverkning förbättrar ovävda tyger produkternas estetik och funktionalitet och används som täckskikt i möbelklädsel.
7. Kläder och jordbruk: Deras elasticitet och hållbarhet gör dem perfekta för skyddskläder och växtskydd för att skydda mot dåliga väderförhållanden.

Ovävt tyg är ett miljövänligt och ekonomiskt val för en mängd olika användningsområden och erbjuder oändliga möjligheter till innovation och hållbar utveckling. Dess unika egenskaper och breda användningsområde gör ovävt tyg till en viktig del av nuvarande och framtida produktion inom många områden. Upptäck hur ovävt tyg kan bidra till dina projekt och innovationer och börja skapa med nästa generations material.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: