Mjukt fint tyll rosa

I lager mer än 50,0 m
Hemma hos dig: på torsdag 01.08.
34 kr
/ m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-14644

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr

Detaljer

Sammansättning: 100% polyester
Vikt: 18 g/m2
Bredd: 155±5 cm

Mjukt tyll från Takoy – elegans för dina kreativa projekt


Vi presenterar vårt mjukt tyll – det perfekta materialet för alla som letar efter en kombination av lätthet, mjukhet och behaglighet vid beröring. Detta mångsidiga tyll är det perfekta valet för att skapa följsamma kjolar, glamorösa tutukjolar (när man använder flera lager), samt för ett brett utbud av dekorativa applikationer i hemmet som baldakiner, dekorativa gardiner och andra prydnader.


Varför välja vårt mjukt tyll:
1. Mångsidig användning: Oavsett om du letar efter material för att sy snygga plagg eller för att skapa unika dekorativa element, erbjuder vårt mjuka tyll ett brett spektrum av användningsområden.
2. Mjukhet och komfort: Till skillnad från traditionell tyll är vårt material exceptionellt mjukt och behagligt att ta på, vilket garanterar bekväm användning.
3. Estetisk flexibilitet: Vi erbjuder tyll i en mängd olika varianter – från enfärgade till designade och plisserade versioner så att du kan matcha dina kreativa projekt och visioner perfekt.
4. Perfekt för följsamma kjolar och tutukjolar: Dess lätthet och förmåga att skapa rika lager gör vårt tyll till det perfekta valet för att skapa fantastiska tutus och eleganta följsamma kjolar.
5. Dekorativa alternativ: Tyll är också ett populärt val för att skapa baldakiner, dekorativa gardiner och dekorationer som ger ditt hem en touch av elegans och finess.

Högsta kvalitetsgaranti från Takoy
Vårt mjuka tyll är tillverkad med tonvikt på kvalitet, mjukhet och estetisk mångsidighet, vilket gör den till det perfekta materialet för en mängd olika användningsområden. Välj vårt tyll och upptäck oändliga möjligheter att skapa plagg och dekorationer som ger liv åt dina kreativa idéer och projekt.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: