Metall bältesspänne 50 mm svart matt

I lager mer än 50,0 st
Hemma hos dig: på fredag 10.05.
24 kr / st Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
st
Kod: NS-12641

Färgvarianter

Längd: 50 mm

Bältesspänne i metall som säljs i bitar - elegant och funktionellt spänne för dina bälten.

Vårt metall bältesspänne är det rätta tillbehöret för dina bälten och garanterar inte bara en tillförlitlig stängning utan också en elegant look. Det här praktiska spännet är utformat för att användas som bältesspänne och kan enkelt anpassas till olika typer av bälten, oavsett om de är tillverkade av solida material, broderade band eller enfärgat eller designat resårband från vårt sortiment. Vi erbjuder bältesspännet i tre snygga färger: guld, silver och mattsvart.

Huvuddrag:

Funktionell tillförlitlighet: Vårt metall bältesspänne är tillverkat med tonvikt på tillförlitlighet, så att ditt bälte förblir säkert fastsatt.
Elegant utseende: Förutom sin funktionalitet ger metallspännet också ditt bälte en elegant och originell look.
Mångsidig användning: Den passar för en mängd olika typer av bälten och material vilket gör den till ett mångsidigt tillbehör.
Med vårt bältesspänne i metall kan du enkelt anpassa ditt bälte så att det passar din stil och dina behov. Det är en liten men distinkt detalj som kompletterar din outfit.

Vårt mål är att ge dig praktiska och snygga tillbehör för din sömnad. Beställ vårt bältesspänne i metall idag och lägg till pålitlig elegans till din vardagsstil.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: